2777
2789
عنوان

خانم هايي که ژل خط خنده زدين يه لحظه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 241919 بازدید | 295 پست
سامیه جان منم ژل زدم .دوروزه نه خواب دارم نه خوراک ای خدا چه اشتباهی کردم حس میکنم دندونام ابس ...

من ٤ سال پيش ژل خط خنده زدم و تا الان هم نرفته و پر شده اما متاسفانه از نيم رخ انگار دندونم ابسه كرده و ورم داره . اين بيرون زدگي ٤ ساله از بين نرفته . شما چيكار كرديد ؟ درست شد ؟

من خط خنده زدم زیر چشم فعلا نزدم راستش ترسیدم دکتر گفت ممکن ی بیماری چشم بگیری اگه اینجور شد آنزیم م ...

سلام عزیزم 

من ژل خط خنده زدم از بیرون لمس میکنم یه نوار برجسته زیر همون قسمت مشخصه طبیعیه؟؟؟ یا نباید لمس شهیه طرفش هم یز. خط خنده نزده و کنارش برجسته تر شده گودتر بنظر میاد زیر بار هم نمیره😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم  من ژل خط خنده زدم از بیرون لمس میکنم یه نوار برجسته زیر همون قسمت مشخصه طبیعیه؟؟؟ ...

دست بزنی یا از داخل اره با زبون لمس میشه . اکه ظاهری اکی شده خوبه دیگه . من حتی الان که ۶ ماه گذشته از داخل با زبون حس میکنم

دست بزنی یا از داخل اره با زبون لمس میشه . اکه ظاهری اکی شده خوبه دیگه . من حتی الان که ۶ ماه گذشته ...

مرسی عزیزم که جواب دادی ❤️ نه ظاهری یه سمتو بدتر کرده بیرون از خط زده کنارش برجسته تر شده و خودش گودتر باز رفتم پیشش زیر بار اشتباهش نمیرفت😫😫😫😫

2803
آره به نظر من داشته ببین من دو سال پیش زدم الان قطعت دیگه نباید هیچی از اون ژل تو صورتم باشه ولی باز ...

من ژل خط لبخند زدم خارج از گودی زده و گودتر شده  الان پست شمارو دیدم امیدوارم بودم زود از بین بره پرفکتا زد اگه کلا از بین نره چیکار کنم😫😫😫😫😫

سلام سامیه جان من دیروز فیلر لب و خط خنده زدم ورم داره .ورنش کی میخوابه؟انگاری دهن هاپو شده .برا لبم ...

عزیزم ورمت چن روزع از بین رفت.

منم ۲ سی سی خط خنده زدم ۳ روزه .الان خیلی خوبه میخام همنطوری بمونه

حجمش کمتر میشه؟

2804
به هیچ عنوان پیش غیر متخصص تزریق ژل و بوتاکس انجام ندید.............البته اگر ارزون تر بودن دلیل این ...

اگه دکتر عمومی مطبش شلوغ و رضایت مشتری داره چی؟ 

بعدا چند وقت بعد تزریق ژل نباید حموم بریم که اب گرم بهش نخوره؟ 

اولش که زدم یخ دادن ولی الانم ورم داره میشه یخ بزارم کم بشه؟ 

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
من ٤ سال پيش ژل خط خنده زدم و تا الان هم نرفته و پر شده اما متاسفانه از نيم رخ انگار دندونم ابسه كرد ...

اسم ژلت چی بود

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
ببخشید دوستان من صورت گرد و پر هست ب اصطلاح فطیری😂 اما خط لبخندم خیلی عمیقه بخام پر کنم خیلی صورتمو ...

زیدید یا نه من که صورتم کشیده بود حس میکنم ماهی بادکنکی شدم البته یکشنبه زدم 

2805
نميدونم يادم رفته يه ژل كره اي بود

چند سیسی زدین اینو یادتونه فکر کنم از یک بیشتر باد میکنه هرچند منم که یک زدم الان باد داره😏

چند سیسی زدین اینو یادتونه فکر کنم از یک بیشتر باد میکنه هرچند منم که یک زدم الان باد داره😏

فكر كنم يك سي سي زد ولي پشيمونم چون همچنان انگار دندونم ابسه كرده ٤ ساله . قبلش بهتر بود ديگه تا اخر عمرم سمت ژل نميرم

2801