2777
2789

خیلی غیر اجتماعی به نظر میاد و این نگرانم می کنه

با فعالیت های تفریحی مثلا شهربازی و رستوران و... احساس راحتی نمی کنه و فعالیت های مجزا و خصوصی رو ترجیح میده. 

قبلا هم یه نکته ای گفته که نشون میده سطح اعتماد پایینی به طرف مقابلش خواهد داشت. 

به جز اون مشخصه آروم و خوش اخلاقه

نظرتون در مورد ازدواج با همچین فردی چیه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

منم بچه طلاقم 

یعنی کسی به این دلیل ممکنه دوسم نداشته باشه؟

البته من خیلی اجتماعی و خوش برخوردم 

و تقریبا در رشته ی خودم موفق هم هستم .

ممکنه به خاطرش تو مسئله ازدواج 

به مشکل بر بخورم؟

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

درونگراست

من خودم بیرونگرام شوهرم درونگراست باور کن روم نمیشه باهاش برم جای حرف نمیزنه همش سرش پایینه مهمونی نمیاد زیاد مهمونم برام نمیاد بخاطر اخلاقش بقیه فکر میکنن عمدا میکنه دوست نداری با اونا حرف بزنه تفریحی اینا هیچی ندارم اگه بیرونگرای نمیخوای افسرده ات میکنه

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

اینجور ادما منصف و بی ازارن اکثر اوقات 

ادم بدی نیست اما زندگی کردن کسی که بهش شبیه نیست باهاش مسلتزم تغییر سبک زندگیه که پیشنهاد میکنم اگه خیلی عاشقش نیستی و شبیهش نیستی اینکارو نکن

درونگرائه اگه خودت درونگرا نیستی ردش کن اذیت میشی

منم درونگرام ولی عاشق شهربازیم ، رستورانم اگر فضای دنجو خلوتی داشته باشه دوست دارم، ربطی به درونگرا بودن نداره این چیزا🙄

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨