ابپز کن با پیاز ونیم ساعت اخر ادویه بزن بعد سرخکن یه هویج رنده کن یه پیاز رنده درشت کن تو روفنش تفت بده رب گوجه تفت بده بعد اب بریز روش بزار جا بیفته
من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.
برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس
دو مدل میشه پخت، یکی اینکه آب پر کنی اول با سیر و پیاز و نمک فلفل زردچوبه، زنجبیل، یا آویشن..هر چی دوست داری، که بره تو خوردش، بعد مرغ رو سرخ کنی دوباره با یه پیاز دیگه و رب بزنی تفت بدی رب رنگ بندازه، زعفرونم خواستی بزن، بعد آبش رو بهش اضافه کنی یه جوش بخوره ، لیمو ترش تازه، آب نارنج جوشیده هم خوشمزه اش میکنه...
یا اینکه از اول قشنگ نمک فلفل و ادویه و زردچوبه رو بمال روی مرغ خوب همه جاش، بعد بنداز روغن سرخ کن با پیاز ، و بقیه ماجرا
فقط حواست باشه قشنگپخته باشه بعد سرخ کن سس رو اونطور ک گفتم درست کن بزار نیم ساعت فقط جا بیفته خیلیم سرخ نکن مرغ رو توی پیاز داغت گوجه رنده کن بریز ۳ تا گوجه رنده ریز ریز کن با یه قاشق کوچیک رب بیست دقه بعد اگر دیدی رنگش خوب نیس یکم رب تفت بده بهش اضافه کن ادویه هممن فلفل سیاه و نمک و پودر کاری و زرد چوبه میزنم
مرغ رو دو سه ساعت اول بزار تو آب نمک بمونه بعد ابکشی کن بزار آبش که رفت خشک کن . مرغ تو قبل سرخ کردن با نمک زردچوبه فلفل سیاه پودر سیر ماساژ بده بعد تو قابلمه سرخ کن .در حین سرخ کردن تو قابلمه یکی دو تا سیر با پوست بنداز که بوی بد مرغ رو بگیره .بعد هم که مرغ سرخ شد بردار از قابلمه . بعدم که مرغاتو سرخ کردی پیاز اضافه کن نیاز نیست خیلی تفت بخوره . یه کم رب گوجه بریز تو روغن تفت بده .یکم نمک بزن .و آب جوش بریز داخلش . فلفل دلمه هم خواستی بریز ..من نمیریزم. بزار به جوش افتاد زیر گااز رو ملایم کن .بزار که آروم و ملایم بپزه . زعفرون هم دوست داشتی بده رو مرغا .فقط آب خیلی نریز تو قابلمه در حدی که یه کم حالت سس آخرش باقی بمونه ته قابلمه .