2733
2734

سلام 

مرغ رو سرخ میکنم با پیاز 

بعد بهش زردچوبه و فلفل و پودر سیر و نمک میکنم

بعد زعفرون

بعد فلفل دلمه و هویج و الو مرغی 

بعد بهش رب میزنم و تفت میدم 

بعد اب میریزم و میزارم بپزه

قیافش بسیار هوس برانگیزه 

ولی اصلا خوشمزه نیست

چیکار کنم

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس

ابپز کن با پیاز و‌نیم ساعت اخر ادویه بزن بعد سرخ‌کن یه هویج رنده کن‌ یه پیاز رنده درشت کن تو روفنش ت ...

تا حالا نشنیده بودم مرسی

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
2731
تا تعریفت از مزه چی باشه این داره با ادم حرف میزنه بس خو ش رنگ و لعابه

اصلا خوشمزه نیست 

بد مزه هم نیست

یجوریه نمیدونم چی بگم

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

اول پیازو سرخ کن روی پیاز زرد چوبه بزن بزار سرخ شه بعد مرغ بنداز ادویه هایی ک میگمو بزن

پودر کاری پودر پیاز پودر سیر اویشن ی ذره خیلییی کم زنجبیل با فلفل

بزار یمونه

بعد رب و نمک بزن روش اب بریز بزار بمونه

چندتا فلفل دلمه سرخ کن بریز توش بزار قشنگ بپزه

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

دو مدل میشه پخت، یکی اینکه آب پر کنی اول با سیر و پیاز و نمک فلفل زردچوبه، زنجبیل، یا آویشن..هر چی دوست داری، که بره تو خوردش، بعد مرغ رو سرخ کنی دوباره با یه پیاز دیگه و رب بزنی تفت بدی رب رنگ بندازه، زعفرونم خواستی بزن، بعد آبش رو بهش اضافه کنی یه جوش بخوره ، لیمو ترش تازه، آب نارنج جوشیده هم خوشمزه اش می‌کنه... 


یا اینکه از اول قشنگ نمک فلفل و ادویه و زردچوبه رو بمال روی مرغ خوب همه جاش، بعد بنداز روغن سرخ کن با پیاز ، و بقیه ماجرا 

تا حالا نشنیده بودم مرسی

فقط حواست باشه قشنگ‌پخته باشه بعد سرخ کن سس  رو اونطور ک گفتم درست کن بزار نیم ساعت فقط جا بیفته خیلیم سرخ نکن مرغ رو توی پیاز داغت گوجه رنده کن بریز  ۳ تا گوجه رنده ریز ریز کن با یه قاشق کوچیک رب  بیست دقه بعد اگر دیدی رنگش خوب نیس یکم رب تفت بده بهش اضافه کن ادویه هم‌من فلفل سیاه و نمک و پودر کاری و زرد چوبه میزنم 

مرغ رو دو سه ساعت اول بزار تو آب نمک بمونه بعد ابکشی کن بزار آبش که رفت خشک کن . مرغ تو قبل سرخ کردن با نمک زردچوبه فلفل سیاه پودر سیر  ماساژ بده بعد  تو قابلمه سرخ کن .در حین سرخ کردن تو قابلمه یکی دو تا سیر با پوست بنداز که بوی بد مرغ رو بگیره .بعد هم که مرغ سرخ شد بردار از قابلمه . بعدم که مرغاتو سرخ کردی پیاز اضافه کن نیاز نیست خیلی تفت بخوره . یه کم رب گوجه بریز تو روغن تفت بده .یکم نمک بزن .و آب جوش بریز داخلش . فلفل دلمه هم خواستی بریز ..من نمیریزم.  بزار به جوش افتاد زیر گااز رو ملایم کن .بزار که آروم و ملایم بپزه . زعفرون هم دوست داشتی بده رو مرغا .فقط آب خیلی نریز تو قابلمه در حدی که یه کم حالت سس آخرش باقی بمونه ته قابلمه . 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
مرغ رو دو سه ساعت اول بزار تو آب نمک بمونه بعد ابکشی کن بزار آبش که رفت خشک کن . مرغ تو قبل سرخ کردن ...

شور نمیشه تو اب نمک بزارم؟ 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
این کار مرغوب لطیف می‌کنه و بوی بهم مرغ رو هم از بین می‌بره . نه شور نمیشه چون آبکشی می‌کنی بعد میپز ...

امتحان میکنم ممنون

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687