2777
2789

یک ماهه اوسکول شده . قبل اون من بهش پول میدادم حتی پول سیگار . الان که پول دستش اومد باهام بد شد . گفت نمیخوامت اینجا نیا ‌ . الان داریم توافقی جدا میشیم تهدیدم کرده جدا بشممم . من نمیخوام جدا بشم . حتی حاضر نیست حرف بزنه . به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟ کاربری خودم معلق شده با کاربری دوستم اومدم

مهریه تو بزار اجرا تا فیها خالدونش بسوزه یعنی چی توافقی مگه مسخره ی پدرشی؟!

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
مهریه تو بزار اجرا تا فیها خالدونش بسوزه یعنی چی توافقی مگه مسخره ی پدرشی؟!

مهریه امو بخشیدم . مسله من اصلا مالی نیست و نمیخوام دعوا کنم . میخوام خودش بیاد آشتی کنه 

وقتی نمیخوادت چه اصراری داری تو زندگیش بمونی عزیزم ،میدونم شاید حتی شرایط جدایی رو نداری ولی گاهی جدا شدن و تنها بودن بهتر از کسی هست که لیاقتت رو نداره ،بعدا خودت اذیت یمشی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
مهریه امو بخشیدم . مسله من اصلا مالی نیست و نمیخوام دعوا کنم . میخوام خودش بیاد آشتی کنه 

بله خیلی وقتا خیلی مسائل مالی نیست ولی وقتی می بینی طرف مقابلت بدون اینکه تو تقصیری داشته باشی یهو خل و چل شده و حرف طلاق میزنه آدم ناچار میشه از این طریق وارد بشه که البته میگی بخشیدی دیگه..

چی‌بگم امیدوارم هرچی صلاحه واست پیش بیاد

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
2809