2777
2789
عنوان

از کف دستام چیک چیک عرق میریزه

541 بازدید | 46 پست

کف دستاو پاهام چیک چیک عرق میریزه

خیلی سخته

گوشیم هنگ میکنه وقتی با کسی دست میدم خجالت میکشم حتما خییییلی چندششون میشه نمیدونم ازدواج کنم طرفم بااین موضوع کنار میاد یانه

لطفا راحل نگین چون هرچیزززی که گفتن از محلول و بوتاکس و خوردنی و قرص و پودر گرفته تا طب سنتی ابلمیو واب بادمجون و...... امتحان کردم جز عمل که ممکنه عوارض داشته باشه

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

من دوستم دوران دبیرستان یادمه همینطوری بود درحدی ک کچ رو برمیداشت نمیشد بنویسه اینقدر خیس میشد

اما الان هم ازدواج کرده 

کسی که دوستت داشته باشه این چیزا واسش مهم نی 

یادمه البته بوتاکس کرد کف دستشو 

برای مدتی عرق نمیکرد

2804
دستگاه بخر، خواهر شوهر من دستگاه گرفت راحت شد

میشه بگین دستگاه از کجاخریدن دردبدر دنبتلش گشتم حتی تهران هم نداشت

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
2805
من دوستم دوران دبیرستان یادمه همینطوری بود درحدی ک کچ رو برمیداشت نمیشد بنویسه اینقدر خیس میشد اما ...

من بوتاکس کردم جواب نداد

2801