2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

خب بخاطر یه نیاز جنسی به هر پسر ننه قمری اره بگیم؟؟؟؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بحث ی عمر زندگیه همش نیازی جنسی که نیست 

همین دیدگاه گند زده به همه چیز

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛
دیگه همه که عقلشون پایین تنه کار نمیکنه

من نخواستم بگم

مرسی گفتی😄

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
2804
نه کلی انقدم سخت گیری اخه😐پس تواین چندسال نیازشون چکارمیکنن

خب تو چرا حرص میخوری؟؟؟

2805

ترجیح میدم تا آخر عمر مجرد بمونم ولی با هر آدمی نرم زیر یه سقف که روح و روانمو به هم بریزه !

بعضیا نرفته هم دیوونه میکنن آدمو ...

برای یه نیاز چرا طرف خودشو بدبخت کنه !؟

🤍🩶🖤

خواهر من ۳۵ سالشه یه بار عقد ناموفق داشته مطمئنم که رابطه نداشته ولی هنوزم سخت می گیره هم به خاطر شکستی که خورده هم به خاطر معیاراش

نیاز جنسی دلیل کافی ای برای تن به هر رابطه ای دادن نیست

2801