2777
2789
عنوان

خواستگارم

286 بازدید | 22 پست

پریروز همو دیدیم بعد همش اصرار داشت فرداش ینی دیروز همو ببینیم.بعد یهو پیام داد باشه فردا ینی امروز.

من گفتم اطلاع میدم.بعد بهش پیام دادم امروز اوکی هست عصر.

باز گفت فردا صبح.

بهم‌بر خورد حرف منو رد کرد.

چون نزدیک مریضی ماهانمه زودرنجیم از اونه😅 یا واقعا کارش بد بود

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین💫🌹مرسی مهربونا

کارش جالب نبود

ولی شاید واقعا مشکلی پیش اومد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول میبینم شغلش چیه ،شاید تداخل داره با برنامه هاش....ولی امروز فردا کردنه زیادی هم خوب نیست .

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2803
تچام بگو‌من امروز تایمم اوکی بود بعدا یه روزی که تایم خالی داشتم خبر میدم از قبلش 

بهش گفتم باشه برای فردا☹️

ولی میگم بهش بگم یه مقدار کسالت پیدا کردم فردا نمیتونم؟

یا خودمو چس نکنم؟😅

کارش ید بوده از من به شما نصیحت اگه پسری در جایگاه خواستگار برای قول قرار امروز فردا کرد یا بد یولی کرد اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد تا اهر

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
کارش جالب نبود ولی شاید واقعا مشکلی پیش اومد

قبل بهم گفته بود ۵شنبه ها سرکار نمیره

2804
کارش ید بوده از من به شما نصیحت اگه پسری در جایگاه خواستگار برای قول قرار امروز فردا کرد یا بد یولی ...

گفت فردا من قبول کردم.

حالا یه بهانه بیارم نرم؟

اولین باره این رفتارو کرد

از اولش باید مخالفت میکردی و بهانه میاوردی دیکه اوکی دادی ضایع ست ولش کن

اوکی مرسی عزیزم.

میدونی دفعه های بعد نمیرم.

میدونی هربار گفته ببینیم همو من نه نگفتم.

فکر کنم باید از هر چندبار درخواستش یکیو قبول کنم

گفت فردا من قبول کردم. حالا یه بهانه بیارم نرم؟ اولین باره این رفتارو کرد

بله بنظرم از همین اول موضع خودتو مشخص کن بخدا خواهرانه میگم‌بهت اگه کوتاه بیای و خودتو کم بگیری سپارت نیشه تا آخر 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
2805
بله بنظرم از همین اول موضع خودتو مشخص کن بخدا خواهرانه میگم‌بهت اگه کوتاه بیای و خودتو کم بگیری سپار ...

ینی نرم فردا؟

اوکی مرسی عزیزم. میدونی دفعه های بعد نمیرم. میدونی هربار گفته ببینیم همو من نه نگفتم. فکر کنم بای ...

ولی اونی که الان اوله کاری تایمش رو برات هالی نمیکنه و الویتش چیزای دیگه ست حای فکر داره حتما دلیله کنسل کردنش رو بپرس که بدونی به چی ترجیحت داده و تو تصمیمت مدنظر قرار بده این رفتارش رو

ولی اونی که الان اوله کاری تایمش رو برات هالی نمیکنه و الویتش چیزای دیگه ست حای فکر داره حتما دلیله ...

مرسی عزبزم چشم

2801