2777
2789
عنوان

شوهرم یک ماشین ریش تراش خریده قیمتش دروغ میگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 82 پست
۳۰ میلیون؟ اشتباه میکنی ۳ میلیون خریده

چندین بار خوندمش ۳۰ میلیون بود 

الانم همون مدل ۳۰ میلیون پولشه 

بعد ظاهرش چنان لاکچریه شبیه سفینه فضایی هاست 

حتی اسباب بازی و ماکت هم با این ظاهر و کیفیت بدنه درست کنن بیشتر از ۳ میلیونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه برده ی شماست ؟؟؟!!!

کار کرده ..‌ پول خودشه دیگه ... 

الان شما خودت کارمیکردی و ۵۰ میلیون میدادی دماغتو عمل میکردی ، شوهرت باید باهات دعوا میکرد که چرا پولتو خرج کردی ؟؟؟!!

2803
به نظرم بادعوااصلا درست نمیشه اگر میشدشوهرت الان درست شده بود بامنطق حرف بزن دعواکنی شوهرت بدترازت د ...

دقیقا، پشت این خرید گرون اینکه، شاید شوهرش می خواد حس خوب بگیره، اما ظاهرا به نظر میاد، مدام سرکوفت می شنوه، نه اینکه کارشو تایید کنم. ولی احتمال داره کار بی حساب کتاب زیاد داره و خانواده اش همسرش.. همه بهش خرده می گیرن. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
دیگه خریده، دعوا راه ننداز باز پنهون می کنه، شوهرت نباید پول تو دستش باشه. مدیریت مالی تو باید بگیری ...

هر سیاستی بگی بکار بردم از دورش گشتن و حرف زدن آروم تا هرچیزی که مشاور می‌گفت اما مدیرت مالیش نداد دستم 

چون خودم قبلاً بارها خواستم مدیریت مالیش دست بگیریم 

2804
چیکارش داری بخاطر همین که دعوا راه میندازی قایم کرده  تو هم هر چی دلت میخواد بخر شوهر منم چند ...

آخه شوهر من کار همیشه اشه فقط اینبار نیست همیشه چیزهای گرون میخره بی استفاده می‌مونن

مثلا یک موتور سیکلت داره ۷۰۰ میلیون هنوز داره قسط میده اما سالی یک‌بار باهاش از در حیاط بیرون نرفته 

خو چیکارش داری طفلک بذار بخره  مردا خیلی ریش تراش براشون مهمه ...همسر من چند مدل داره بازم چند ...

شوهر من که استفاده نمیکنه 

صاف میره آرایشگاه... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

مردا با دعوا ادم نمیشن.با صیر و تحمل و زبان خوش ادم میشن.الان اگه باش دعوا کنی دروغگوی ماهرتری میشه.

بعدشم پول خودشه ولش کن ! ارامش خونه رو بخاطر خرج کردن پول خودش بهم نزن چون فردا تو میشی ادم بده

2805
آخه شوهر من کار همیشه اشه فقط اینبار نیست همیشه چیزهای گرون میخره بی استفاده می‌مونن مثلا یک موتور ...

اگه جات بودم میفروختمش واسه خودم ماشین می‌خریدم اونم نه پراید دویست شیش میشه بخری 

2801