2777
2789

من بعد قهری بد و دعوا سخت دیشب با شوهرم آشتی کردم .. امروز ظهر اومده خونه یک ماشین ریش تراش فیلیپس آورده برای خودش .

میگم چقدر پولش دادی یکم نگاهم کرد بعد میگفت

۲ میلیون ..

بعد اولا که به اون مکث و نگاهش شک کردم انگار میخواست چیزی بگه عوضش کرد بعد هرچقدر من نگاه این ماشین شیک و پیشرفته و لاکچری می‌کردم ۲ میلیون پولش نبود الان با ۲ میلیون اسباب بازیم بهت نمی‌دن..

اما دیدم از دی جی کالا خریده 

رفتم تو اکانتش دیدم ۳۱ میلیون پولش داده 

۳۱ میلیون....پول بی زبان 

بعد میگن مقصرم که بخاطر مسولیت پذیر نبودنش 

ولخرج بودنش گاهی تنبل بودنش برنامه ریزی نداشتنش

بی فکر و بی مغز بودنش باهاش دعوا میکنم 

خب آرایشگاه داری 

چکاره ای ریش تراش ۳۰ میلیونی میخری که ۹۰ درصد قابلیت هاش به درد تو نمیخوره 

آدم عادی نهایتا یک ریش تراش ۵ ۶ میلیونی بازم زیاده .

میشد چندتا وسیله خونه بخریم که ازشون استفاده کنیم

الان منتظرم عصر برگرده از سرکار 

دارم براش 

لیاقت آشتی نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

خب باید خیلی پولدار باشید ک انقد پول داده واسه ریش تراش وگرنه باید خیلی نخود مغز باشه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
2804

ای بابا 

اگه داره بزار خرج کنه ولش کن 

آرامش خونه مهمتره 

بزار بعدا وقتاییکه باهم خوبین 

با حرف زدن مخ شو بزن کارتهاشو بگیر دستت 

اونجا دیگه نزار همچین اشتباهی بکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بنظرم درد قیمتی ک خریده نیست 

بیشترین درد اون دروغیه که گفته

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣

۳۰ میلیون؟

اشتباه میکنی ۳ میلیون خریده

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃
2805

مطمئنی اشتباه نخوندی؟۳ میلیون ووخورده ای نبوده؟

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
2801