2777
2789

اینارو دیج...ی کالا ارزون زده بود چند مغازه بالاترم 150میداد🤐🤐🤐🤐🤐پررررام ریخت 

حس بدی دارم انقدر زیاد کردن تو پاچه ام

باشه تو خوبی...

حالا واحب همه چی رو نتی خرید کنین؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نتی نخریدم 

از کجا خریدی؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
2804
2805
نمیشه برش زده دیگ

اتویی هست یا دوختنی، من واسه عید پارسال خریدم متری صدو بیست فک کنم برای من اتویی بود

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چند مغازه پری و جو کن خوبه حالا قیمتم داشتی تا دیج ی کالا یکم بالاترم میده ولی بد کردن تو پاچت دختر

بعد خریدن پرس و جو کردم فک کردم همه جا یکیه فوقش ده بیست تومن فرق میکنن

باشه تو خوبی...
2801