2777
2789

یادم میاد زمانی که هنوز توی گرونی نبودیم خونمون پر از پسته و گردو و ماهی و گوشت و مرغ و میوه بود و همیشه برام لباس های جدید می گرفتن 

یعنی یخچالمون همیشه پر بود

الان چی ؟  

چرا واقعا ؟ من که هنوز فقط ۱۶ سالمه 

وضع مالی مون متوسطه ولی خب دیگه هیچ چیز مثل قبل نیست 

مثلا چرا من دلم باید پسته بخواد ولی دیگه نتونیم تا ابد بخریم ؟؟؟ چرا باید هوس به غذایی رو کنم ولی به خاطر پولش نتونم به مامان و بابام بگم ؟🥲🥲🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

همه همینن. فروشگاه میرفتیم یه عالمه خرید میکردیم الان فقط در حد ضروریات. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
2804
2805
به جمع هشتاد میلیون نفر ایرانی مثل خودتون خوش امدید 

وقتی یه خوراکی رو نمیشه گرفت 

چجوری خونه جدید بخریم ؟ چجوری وسایل خونه بخریم ؟ 

دیروز توی پارک بوی جوجه و کباب می اومد 

قبلا که دلم می خواست مامانم سریع واسم می‌گرفت 

هعیییییی

سه چهار سال دیگه خودت شاغل میشی می خری نگران نباش هرچقدر هم گرون باشه ادم می تونه بخره. فقط الان دیگه باید تک تک اعضای خانواده کار کنن. الان تو خانواده ی شما فقط بابات شاغله پس مجبوره فقط برای چیزای ضروری هزینه کنه تو هم درکش کن و زیاد سخت نگیر.

2801