2777
2789
عنوان

باز مدرسه تموم شد

333 بازدید | 20 پست

این بچه های بیشور ریختن تو کوچه بخدا اعصاب نمونده برام روانین همشون یا درو میکوبن یا همش جنگ و دعوا داداش احمقم هم تو خونه وحشیه بیرون عین موشه همه هم میزننش حتی کوچیکترا بحدا اصلا شانش نداریم کل بچه ها با این لجن مامانشون اینو دعوا میکنن بچه خودشون اینو میزنه کاری ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بدتر ازون صدای ننه هاشونه

را ب را داد میزنن فلانییی بیا خونه

اونم از پنجره

اعصاب نمونده برام دیگ اخرش میرم دهنشو صاف و صوف میکنم

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

خیلی سخته

خداروشکر ما محل زندگي عوض شد اکثرا سن بالان خبری از بچه نیست

هیچ جورم آروم نمیشن 

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
2804
بدتر ازون صدای ننه هاشونه را ب را داد میزنن فلانییی بیا خونه اونم از پنجره اعصاب نمونده برام دیگ ...

واییییییی بچه هم اصلا کر گوش نمیده که مامانه فقط جیغ میکشه بابا بجای جیغ بیا بچتو جمع کن برو اه

2805

من صدای بازی بچه ها میاد خوشم میاد یاد بچگیام میافتم. ولی شوهرم میره دم در دعواشون میکنه میگه برید جای دیگه بازی کنید.  دلم براشون میسوزه😕

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
واییییییی بچه هم اصلا کر گوش نمیده که مامانه فقط جیغ میکشه بابا بجای جیغ بیا بچتو جمع کن برو اه

من ی بار دیدم هی داشت اسم بچشو میگفت

داد زدم زهرمااار

دم پنجرم بودم فک کنم شنید تا شبببب دیگه سکوت کرد😂

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
محله‌ی ما یه دوهفته‌ای بود شروع کرده بودن. خوشبختانه الآن چند روزه هوا بارونه و بیرون نمیان.

این جام بارونیه ولی باز اون وساطا که هوا صاف میشه میپرن بیرون بار ها تو کوچمون بخاطر بچه دعوا شده حتی مامور اومده اما آدم نمی شن که

2801