2777
2789

میگن خیلی جو بدیه‌ :/ خیانتکارن‌ نمیدونم از این حرفا چندتا تاپیک اینجوری دیدم قبلا الانم یکی پرستاری رو گذاشته بود 

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه چی به ذات خود ادم برمیگرده

یه زن ممکنه لای هزارتا مرد سالم باشه یکی م کلا خارش داشته باشه

🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴   جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

2803

تو همه قشری هست فقط مختص کادر درمان نیست

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بله 

نمیسه گفت همه شون 

اما اکثریت 

خود من تو زندگیم با دو پرستار که از نزدیک میشناسم و یک دندانپزشک خانم که طلاق کرفته با مردهای متاهل ل ا س میزنه میشماسم 

از نزدیک میشناسمشون

تو همه قشری همه طور آدمی هست.

شما درباره جامعه هنرمندا بپرس همینو میگن

بگو کادر درمان همینو میگن

بگو کادر اداری سازمانها همینو‌میگن

بگو شرکتهای خصوصی همینو میگن

هر کسی فضای شغل خودش رو پاک می‌دونه و فضای بقیه شغلا رو آلوده

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
2804

توی تمام صنف های شغلی همه مدل آدمی هست 

این شامل کادر درمان هم میشه 

پزشک و پرستار متعهد داریم پزشک و پرستاری هم که پایبند و متعهد عرف و باید ها و نباید ها نیستند هم داریم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
با احترام به شما، غ ل ط کرده هر کی گفته.... خانوم و آقایون متاهل، با وجدان، خانواده دار، دار ...

کلا خیلی بد میگن 🥴

خودم تجربیم‌ اصن پشمام ریخته اینقد بد میگن

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا

کادر درمان الان دیگه مانند کادر درمان سال ها قبل نیست 

خیلی عوض شده جوشون 

نمیشه گفت همه شون انا اکثریت 😞

دختر عمه من پرستاره شوهرش دیگه نمیزاره بره سر کار 

دختر عمه ام ساده پرستار خوبیه تو چتاش از چند همکار که متاهل اما خیانت میکنن تو بیمارستان با یک همکارش غیبتشونو می‌کرد شوهرشم دیده پیام ها رو اولا نمیزاشت شیفت شب برداره 

الانم نمیزاره بره در حال جدایی ان

2805
کلا خیلی بد میگن 🥴 خودم تجربیم‌ اصن پشمام ریخته اینقد بد میگن

عزیزم کسی که چارچوب نداشته باشه، یه راهی واسه زیرآبی رفتن پیدا میکنه...

کسی که چارچوب داره و انسانیت سرش میشه، تو شیفت با صد تا همکار غیر هم جنس هم تنها باشه، حدودش رو حفظ می کنه...

2801