2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

تهرانپارس اینجوریه که 

ممکنه سمت راست یه بلوار خیلی شیک باشه 

بعد ست چپش خوب نباشه 

بستگی داره کجای تهرانپارس 

ما جای خوبشیم 

با وجود شلوغی که داره 

ولی دیگه وابسته شدیم نمیتونیم خارج بشیم 

دسترسی به همه چی داره 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
سومش بده نه؟ 

نه ما سومیم 

بازم بستگی داره کجای سوم😂

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
2804
من فقط میدونم شهر فرش و شهر لوازم خانگی نزدیکه تهرانپارس در همین حد😅😂

اون تهرانسره نه تهرانپارس 😂😂

فلکه دوم سوم اینا

اگه سمت غرب باشه مثلا 180غربی یا هرچی...محله خلوت تره ساکتتره. چون آخر کوچه ها اتوبان باقریه

ولی سمت شرقی دوباره میخوره میدون و... محله های دیگه

پس شلوغتره ... 

سمت غرب با فرهنگترن... .. هرچی از خاک سفید دورتر باشه  بهتر

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
2805
اگه سمت غرب باشه مثلا 180غربی یا هرچی...محله خلوت تره ساکتتره. چون آخر کوچه ها اتوبان باقریه ولی سم ...

درودد آفرین زیبا بود

حدود پاساژ پارسیان اینا مثلا 

خوبه دوم 

سمت جشنواره و فرهنگسرا نباشه

2801