2777
2789

هر غذایی میپزم شوهرم میگه وای قوربونت برم زحمت کشیدی خیلی عالیه 

بعد اخرش میگه ولی برا مامانم یچیز دیگه بود😭😭😭☹️

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

شوهرم هیچوقت نمیگه قربونت برم زحمت کشیدی ولی هرگز هم نگفته واسه کس دیگه بهتر از تو بوده😐

اگه بگه قیامت راه میندازم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

شوهر منم میگه یه کم بهش وانمود کن که دوست نداری اینجوری بگه کمتر میگه 

شوهرا بالاخره دست پرورده اونا هستن ذائقه شون با دست پخت اونا هماهنگی داشته سخته یهو بگن دست پخت زنشون بهتره بالاخره مادر شوهرا تجربه بیشتری دارن قاعدتا غذا خوشمزه تر میپزن 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805

وای شوهر من بعضی چیزا رو هی مامانش رو میگفت 

نشستم صحبت کردم گفتم خوشت میاد سر خیلی چیزا منم بگم بابام فلان کارو برام فلان جور میکرد و اینا؟ بهت برنمیخوره؟ گفتم مامانت فلانقدر سن داره ۵۰ ساله زندگی مشترک داره من تازه اول راهم به سن مامانت برسم هزار برابر بهتر از اون میشم

هیچی قانع شد و دیگه نگفت.

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801