2777
2789

من برا تولدم ۶ ملیون از بابام کادو گرفتم حدود ۱ ملیونم از قبل داشتم...

بعد الان داداشم و بابام دارن مغازه اشونو بازسازی میکنن(محل کارشون مشترکه و داداشمم محرده)

بعد داداشم میگه دستمون تنگه پولتو قرض بده(میدونم اگه قرض دادم دیگه پس نمیده یا اگرم پس بده ۲ سال دیگه همین ۷ تومنو میده😂)

حالا چند روزه میخوام برم یه تیکه طلا بخرم مامانم هی سنگ جلو پام میذاره الان میخواستم برم،گفت طلا فروشا اعتراضن پولتپ قرض بده به داداشت😐

جالبه برا تولد پارسالمم داداشم پولمو گرفت و یه ابی هم روش,اونموقع ۳ ملیون بود

الان برم طلا بخرم؟بازن؟؟

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂

بازن اعتراض چی وا:/

خودت برو بخر

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

اگه پست نمیده آره بنظرم

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
2804
2805

بخدا اه در بساط ندارم همه منلسبتا پولمو قرض میگیره اگرم بگم پولمو میخوام میگه داری زندگی میکنی دیگه🤨🤨

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂
2801