2777
2789
عنوان

مامانی بارداربیاید لطفا

50 بازدید | 4 پست

من سردخترم از عقب انداختم پریود ودردشدید کمرم فهمیدم باردارم (هیچ وقت اونقدر کمردرد نداشتم)الان پریودم ۸روزه عقب افتاده و کمردرد خفیف دارم ممکنه باردارباشم علایم شماچی بود؟

من یه بار ۷سال پیش کیست ساده گرفتم فکرکنم۴ روز اینطوراعقب انداختن بعد شدم یه بارم۴سال پیش هموروژیک گرفتم ۸روز عقب انداختم شدم الان هنوز نشدم به جز این دوبار هیچ وقت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پریودم عقب نیفتاده تعجب میکنم نمیشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

اینطوری که نمیشه متوجه بشی چون ممکنه علایم شروع بارداری بار اول و دوم فرق کنن. منم سر اولی از دلدرد و کمردرد شدید اونم قبل موعد فهمیدم اما سر این یکی فقط یه کوچولو گرفتگی زیر دل داشتم. باید بی بی چک بزنی