2777
2789

با پسر خالم عقد کردیم و داریم میریم مشاور چون یه سری مسائل باید حل بشه بین مون.

من قبل اینکه عروس خالم بشم سالی یه بار هم خونشون نمی‌رفتم حالا هر روز اونجام چون تو شهر ما رسمه بعد از عقد عروس بیشتر یا هر روز خونه مادرشوهرشه

به ماهم یه اتاق بزرگ دادن فعلن که راحت باشیم 

تخت خواب سفارش دادم ولی هنوز درست نشده 

با اینکه یه خواهر شوهر مجرد هم دارم تو خونه 

ولی نوبتی ظرف هاروی شام و صبحانه و ناهار میشورم 

مهمان هر روز دارن و تو همه چی کمک میکنم به مادرشوهرم

جای خوابمو خودم جمع میکنم و هرروز اتاق مرتب میکنم و جارو برقی میکشم

لباس های شوهرمو خودم میشورم 

خلاصه مثل یه مهمان رفتار نمیکنم 

وقتی عروس اون خونه میشید یعنی عضوی از اون خونه میشید دیگه مهمان نیستید که پارو پا بشینید

هر دو روز هم غذا خونه مامانم درست میکنم و با کلی میوه و خوراکی میارم خونه مادر شوهرم که یه وقت نگن تو خرج ها کمک نمیکنه..

خلاصه به نظر من این رفتار های من درسته.‌.

نه اونا پرو میشن نه بعدا میتونن منت بزارن که فقط خوردی و خوابیدی..

حتی اگه هفته ای یه بار هم میرید خونه مادرشوهر باید اینطوری باشید البته از نظر من‌.

اینم بگم من خونه بابام خیلی اخلاق گندی داشتم و ناز نازی بودم ولی دارم میرم مشاور و خوب میشم🙂🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبخت باشی گلم 😍 ولی سنگر بگیر الان بهت حمله میکنن

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
2803

اول اینکه انشاالله خوشبخت بشی و پشیمون نشی دوم اینکه شما هر جور دوسداری باش با بقیه چیکار داری

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
2804

بنظر من تو دختر اون خاخواده نیستی و باید یادت باشه عروسسسی فقط عروس میترسم یه روز بشه همش وظیفه ات نمیدونم شاید من سنم کمه متوجه نیستم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

هر كس با توجه به رسوم اداب منطقه خودش عمل ميكنه 

اين رفتارا نسبت به خيلي از خانواده ها پذيرفته نيست 

شماهم زوده نميگم بده كارات اما زوده نتيجه گيري كني 

حد اقل ٣-٤سالي زمان لازمه تا ادم بفهمه نتيجه كاراش چطوريه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
2805

از نظر شما درسته ولی از نظر من وخیلی ها غلطه رفتارتون وکلا شخصا ازدواج بافامیل اونم نزدیک رو نمیپسندم

عاقبت بخیر بشی ان شاالله

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

2801