2777
2789
عنوان

سایز پای ۴۳ ابجیم💔🥲

266 بازدید | 22 پست

خانوما آبجی من قدش بلنده اما نرمال،۱۷۵👌🏻

اما سایز پاش بعد بارداری خیلی بزرگ شده هرجایی میریم میگیم این سایز میخوایم کرک و پراشون میریزه بی احترامی میکنن میگن برو از مردونه فروشی بخر و ابجیمم خیلی ناراحت میشه.

اگه هم چندتا مغازه داشته باشن همه زشت و مردونه ست

شما جایی و می‌شناسید که کفشای خوشگل برای بزرگ پا ها داشته باشه یا سفارش بگیره به سایز پا بدوزه؟

زنگ زدم بهش با توپ و تشر ك چرا فلان کارو انجام ندادی ؟برگشته میگه مگه من آدمتم ؟‌گفتم آره آدممی ، گفت توام حوامی . . دعوا تموم شد :))♥️.دلم برای اون شخصی که هنوز توی زندگیم نیومده میسوزه‌،بنظرم روز هاش داره به تباهی میره و باید هرچی زودتر پیدام کنه😅🙄چون من تموم قربون صدقه ها،ناز و عشوه ها،متن ها و شعر هایی که نصف شب نوشتم،پست های عاشقونه ایی که تو اینستا سیو کردم،تیشرت های ست و.. رو نگه داشتم برای اون کسی که هنوز پیداش نشده🥱مهم نیست که دوست هام بهم میگن سَردی،سنگدلی بزار فقط من بدونم که دلم میخواد یکبار عشق رو تجربه کنم و فقط برای اون صَد خودم بزارم🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

تو اینستا یا سایت ها بگرد ببین پیدا میکنی

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
2804

احتمالا شهرتون کوچیکه ک از همچین چیزی تعجب میکنن و سایز ۴۳ ندارن!!!!! 

شهرای بزرگ فراوون ریخته

مسخره کردن هم نداره

خیلی از خانوما پاهای ب شدت کوچیک و ریزی دارن ک کفشای دخترای نوجوون و دبستانی رو میخرن میپوشن 

2805
بدید بدوزن  سایزکوچیک و بالا سخت پیدا میشه آبجی من 37

جایی و نمی‌شناسیم بدوزن

زنگ زدم بهش با توپ و تشر ك چرا فلان کارو انجام ندادی ؟برگشته میگه مگه من آدمتم ؟‌گفتم آره آدممی ، گفت توام حوامی . . دعوا تموم شد :))♥️.دلم برای اون شخصی که هنوز توی زندگیم نیومده میسوزه‌،بنظرم روز هاش داره به تباهی میره و باید هرچی زودتر پیدام کنه😅🙄چون من تموم قربون صدقه ها،ناز و عشوه ها،متن ها و شعر هایی که نصف شب نوشتم،پست های عاشقونه ایی که تو اینستا سیو کردم،تیشرت های ست و.. رو نگه داشتم برای اون کسی که هنوز پیداش نشده🥱مهم نیست که دوست هام بهم میگن سَردی،سنگدلی بزار فقط من بدونم که دلم میخواد یکبار عشق رو تجربه کنم و فقط برای اون صَد خودم بزارم🌱

کفش های طبی  یا کتونی بگیره مردانه زنانه ندارند که تا سایز بالا هم میتونن پیدا کنند 

یا صندل بگیره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
متاسفانه منم که سایزم ۴۰ هست باید کلییی بگردم تا یه کفش خوب و خوشگل پیدا کنم🙁

منم ۴۰ولی همبشه کفش مورد نظرمو خیلی راحت پیدا می‌کنم الان ۴۰اینا خیلی زیاده البته من از ۳۸تا ۴۰میپوشم

+الفوی زشت من …_اگه من زشتم عوضش توی بهشتم😎
2801