تا بهشون میگی سایت زنونس میگن میخوایم با روحیات خانما آشنا شیم. ۶ ساله اینجایید هنوز آشنا نشدید؟ من جای شما با جد آباد خانما آشنا شدم مرد زندگیم ماشالا😂😂 آخه پسر ۱۳ ساله چرا باید دنبال آشنایی با روحیات خانما باشه؟😐😂😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همهی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم. چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اينها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مىگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙 🎧🌙Tom Odell_another love
آیا میدونید طراح و مدیر سابق نی نی سایت آقا هستن ؟
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
وقتی کاربر خانم تاپیک جنسی میزنه از شرایط شدید خصوصی بدنش و همسرش میگه بعد بهش میگی اینچیزا جاش تو سایت عمومی نیست
میان بهت میگن ذهنت بستهست همین میشه دیگه کلی کاربر مرد عضو میشه برای آشنایی!!!
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.