2777
2789

سلام خانما 

به نظرتون مثلا تو آمریکا چون شنیدم بعد طلاق نصف دارایی مرد یا زن به اون یکی میرسه آیا زن میتونه هم نصف اموال مرد رو بگیره و هم مهریه رو 

یا فقط یکیش تعلق میگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

چیزی به اسم مهریه ندارن

یه چیزی هست به اسم alimony 

که قوانین دقیقشو نمی دونم و اما تحت شرایط خاصی مبلغ پولی هست که میزانشو دادگاه مشخص میکنه و بعد طلاق  همسری که درآمد بالاتر داشته باید به اون یکی پرداخت کنه هر ماه. که معمولا چون مردا درآمد بالاتر دارن این مبلغ رو باید به زنشون بعد طلاق هر ماه پرداخت کنن تا زمانی که فکر کنم همسر سابقشون بخواد دوباره ازدواج مجدد کنه.

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
2804
اگر زندگیت رو نابود کرده باشه با خیانتاش نوبر نیست

خیانت؟؟؟ 

عزیزم خونِش هم حلاله

نمیدونستم موضوع خیانت وسطه. نوش جونت. ولی فکر نمیکنم قوانین داخلی خارج از کشور قابل اجرا باشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خیانت؟؟؟  عزیزم خونِش هم حلاله نمیدونستم موضوع خیانت وسطه. نوش جونت. ولی فکر نمیکنم قوانین دا ...

یعنی زندگی منو نابود کرده خسته شدم میخوام تلافی کنم جوونیم رو پاش گذاشتم با همه نداریش ساختم