2777
2789

مامانم رفت به بابام همه چیو به بدترین وجه گفت که با یه پسره حرف میزنم 😐😐😐😐💔 (۲,۳ماهه تو رابطه ایم با فضولی خواهر کوچیکم مامانم فهمید که ...

معجزه رخ داد که الان در قید حیاتم ...  بابام دعوام کرد که ما چی برات کم گذاشتیم بجا اینکه الان وقتتو برا درس ت و ایندت بزاری رفتی سراغ اینکارا و بشین درستو بخون  نزار گول اینا رو بخوری که هیچی توش نیست و ... این کاراتو ول کن بچسب به درس و ایندت هنوز سنت کمه بازیچه نشو که همش دروغه😀💔وگرنه ...

الان من چیکار کنم  الان به قول خودشون  من اون پسره رو دوست دارم خب ...

وقتی که اول مامانم فهمید قضیه منو پارتنرم گفت باید جدا شید و تهدیدم میکرد و...   , پارتنرم گفت یه مدت از همه فاصله بگیریم جو ارومتر شه و حیف بخاطر سنمون وگرنه یه حرکتی میزدم ... . (نگید بیاد خاستگاری  مامان بابام مینداختنش تو چرخ گوشت ... :/ )  الان که بابام فهمید باز گفت این کارا رو ول کن و ...     الان نمیدونم چیکار کنم واقعااااااا  رابطمون کات کنم?😐💔 اخه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

بله این روابط عاقبت خوبی ندارن.

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
2804

به حرف پدر و مادرت گوش بده دختر خوب 

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
2805
2801