2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بس کنید دیگه زیباترین زیباترین سال 2024 عه هنوز زنها رو کالا و براساس ظاهر میسنجید چرا این فشار زیبابودن و جوان بودن ابدی روی مردا نیست بجای مبارزه باهمچین تفکرات احمقانه ای بیشتر اشاعه شون میدید 

2804
از منی که همش استخر میرم بپرس.  ببین هیکلها داغونه. تازه اینا مثلا ورزشکارامونن.

اینجوری نیست منم باشگاه میرم واقعا خیلیا هیکلاشون قشنگه 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
2805
از منی که همش استخر میرم بپرس.  ببین هیکلها داغونه. تازه اینا مثلا ورزشکارامونن.

والا منم ماهی چند بار  استخر میرم 

خیلی ها اندام های خوبی دارن 

برنامه غذایی مردم کشور ها همش گیر برنج و نونه اگه این دوتا کم بشن خیلی عالی میشه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
2801