2777
2789

مامانش زنگ زد گفت حال خوب نیست ونمیتونه بیاد ازمون بده

ساعت دیگه ای روز دیگه ای نیست؟

بعد بهش گفتم نه چون نبود

گفت خوب عصرش یا چند ساعت دیگه میشه بیاد؟

گفتم بیاد

یه ذره غیر طبیعی نیست؟

اخه تا چندساعت دیگه مگه خوب میشه؟

معلم باتجربه نیستم

کاربری دو نفر  زمستون برفی و گرد آفرید شاهنامه قدیمی❤️                    

مادر من معلم هستن و اگه یه اتفاق این شکلی پیش بیار تو روز های دیگه از همون دانش آموز امتحان میگیرن. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

شایدببر آمپول وسرم بزنن بیادامتحان بده

یاخلاصه باحرف بامنت بچرو راضی کنه بیادامتحان

بهرحال فرصت بده بهش 

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بابا سخت نگیر گناه دارن این دانش آموزان به خدا 

بنده خدا گفته میاد امتحانشو میده دیگ مشکوکش چیه

عجب معلمی هسی😕

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
2804
مادر من معلم هستن و اگه یه اتفاق این شکلی پیش بیار تو روز های دیگه از همون دانش آموز امتحان میگیرن.& ...

روز دیگه ای نمیشه اصلا

2805

کاش میذاشتی یه روز دیگه امتحان بده چون میگی دانش اموز بی نظمی نیست

ولی اره ممکنه تو همین چن ساعت به بچه اش برسهه و آمادش کنه بیارتش مدرسه

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
کاش میذاشتی یه روز دیگه امتحان بده چون میگی دانش اموز بی نظمی نیست ولی اره ممکنه تو همین چن ساعت به ...

دبیر مدرسه نیستم

اموزشگاهم

2801