کاری ندارم خونه به اسم کیه ولی کلا تو دعوا زن نباید از خونه بره تو هر شرایطی
جایی را ترك کردم که در آن خوشحال نبودم و ترك آنجا نیز مرا خوشحال نکرد، اما میدانستم انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود.🌱 من احترام رو به شعورِ آدما میذارم نه سن و سالشون.🤝🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مثل همونجور که مردا زرتی زناشونو بیرون میکنن میفرستن خونه باباهاشون خب زنا هم به اسمشون باشه چرا نکنن؟
این به اون در
میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ،توی درمانم با کوچکترین چیز بهم میریزم و تمام وقتی که پیش تراپیست گذاشتم دود میشه میره هوا🤍
اینکار از نظر اخلاقی وحشتناکه....مثلا خونه به نام مرد باشه زنشو بیرون کنه یا بالعکس خونه بنام زن باشه شوهرشو بیرون کنه.....این اسمش زندگی مشترک نیست...تمام غرور طرف مقابل را خدشه دار میکنه.انسان عاقل از راه درست مشکلاتش رو حل میکنه.اگرم حل نشدنی باشن یه فکر اساسی واس زندگیش میکنه
ولی خدایی بعضی زنا جنبه ندارن.خواهرشوهر منم چند سال پیش یه ساینا به اسمش بود شوهرش میخواست بفروشه کارشون داشت به طلاق میکشید.چندروز پیشم شوهرش یه پراید قراضه خرید واسه دمدستشون زد به اسم زنش از اونروز همش دعوا میکنه با شوهرش😆😆😆