2777
2789
عنوان

برنج و مرغ خیلی خوشمزه کی بلده ؟کوردهای عزیز بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 57 پست
عزیزم شما که کورد هستی میشه بگی کوردها از چه چیزی بدشون میاد که انجام ندیم می‌خوام خیلی بهشون خوش بگ ...

خودم ودوروبریام وکسایی که میشناسم اصلا مشکل پسندنیستیم،،ازهیچ غذایی هم عیب نمی‌گیریم ،،هرخونه ای بریم ازش ایرادنمی گیریم کلا خاکی هستیم،حالا همه جورآدمی هم پیدامیشه،نمیدونم مهمون شما چه اخلاقی دارن، 

من اهل اشنویه هستم ،اگه مثل همشهری های من باشن جوشاد وبه رسمی ترجیع میدن،،مهمون های شماازکدوم شهرهستن

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند
عزیزم شما که کورد هستی میشه بگی کوردها از چه چیزی بدشون میاد که انجام ندیم می‌خوام خیلی بهشون خوش بگ ...

فرهنگ اصیل ایرانی و غذای ایرانی. کرد خوش خوراک هست و نعمت خدا رو شاکر.

زرشک پلو با مرغ 

شوید پلو با مرغ

جوجه کباب

آبگوشت

خورشت بادمجان

قرمه سبزی

قیمه

سالاد

دوغ سبزی

دلمه

مرغ شکم پر

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بامیه هس تو بازار البته شاید شهرتون نداره 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ،توی درمانم با کوچکترین چیز بهم میریزم و تمام وقتی که پیش تراپیست گذاشتم دود میشه میره هوا🤍

من عاشق کوردام

خیلی ماه و بافرهنگن خدایی

هم دانشگاهی من کورد بود از همه نظر یه دوست کاااامل

🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴   جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بنظرم زرشک پلو با مرغ عامه پسنده 

البته من کرد نیستم

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
2804
عزیزم مرغ زغالی درست کن محشره همههه خوششون میاد فقط زعفرون یکم زیاد میخواد تا خوشمزه بشه

اتفاقا مرغ ذغالی سلیقه آیه یه بار برا مهمونامون درست کردم دوست نداشتن کنف شدم

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

اسی معمولا  ما کوردا کباب خوریم . بعدش حتما قلیون میکشم  قلیون دارین بذار کل مهمونی ی طرف قلیون خودش ی طرف با آب شنگولی ک فکر نمی‌کنم  شما بخورین یا کلا بخواین سرو کنید پس همون قلیون کفایت میکنه

سگ داشتن چشا دیه قدیمی شده ؛چشمای من گرگ داره مراقب باش دریده نشی  

اسی خودت اهل کجایی 

سلام دوستان خوبم من همونی هستم که شوهرم بیماری صرع داشت و بعد کرونا بیماری برگشته بود همراه بیماری پانیک..بیماری پانیک درباره برگشته چیزی میدونید کمکم کنید اوضاع خیلی بهتر شده من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد ❤️
2805

این ترکیب خیلی خوشمزه میشه 

مواد اولیه پیاز چن تا متوسط هدیج و فلفل و دلمه 

اول پیلز هارو خالالی خورد میکنی سرخ میکنی بعد پیاز هارو تو یه بشقاب از تو تابه جمع کن به همین ترتیب هویج هم خالی خورد کن اونم سرخ کن جمع کن و یه کوچولو فلفل دلمه  بادمجونم پوست بکن از وسط نصف کن بنداز تو ماهیتابه چن تا هم الو بنداز 

اینم یادم رفت بگم مرغ هاتو همون اول بزار یکم ابپز شه بعد 

پیاز و هویج و فلفل دلمه و موارد رو باهم قاطی کن مرغارو روش بچین رب بزن 

2801