2777
2789

اخرای بارداریم سونوم سه هفته جلوتره مشکلیه؟

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
وزنش زياده؟؟؟

اره

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
قندت بالاس؟

نرماله قندم

دختر منم بخاطر دیابتم ده روز جلوتره. 

دکتر گفت اشکال نداره، ولی رژیم و دارو مصرف میکنم بخاطر دیابت. 

شما قند نداری؟ چند هفته ای؟ 

من الان 34 هفته ام. هفته آینده باز سونو دارم ببینم چجوریه

2804
دختر منم بخاطر دیابتم ده روز جلوتره.  دکتر گفت اشکال نداره، ولی رژیم و دارو مصرف میکنم بخاطر د ...

من قند ندارم ۳۲هفتم میترسم مشکلی باشه

بخاطر همونه نگراني نداره نهايت سزارينت ميكنن

خدا کنخ مشکلی نباشه 

سزارین بشم اشکال نذاره

من سر پسرم قندم بالا بود همینطوری بود. وزنش نسبت ب سن جنین بیشتر بود.دنیا اومد ۴۴۰۰ بود.

الان دخترمو ۶ روز دیگه بدنیامیارم بازم قندم بالاس حتی انسولین میزنم. ولی اخرین سونو ک ۳۰هفته بودم رفتم‌گفت وزنش نرماله. معلوم نیس از چی هست اصن

2805
من سر پسرم قندم بالا بود همینطوری بود. وزنش نسبت ب سن جنین بیشتر بود.دنیا اومد ۴۴۰۰ بود. الان دخترم ...

چند هفته به دنیا اومد؟چقدر جلوتر بود؟

اگر مشکلی نداشته باشه درشت بودنش اشکالی نداره

استرس گرفتم

چند هفته به دنیا اومد؟چقدر جلوتر بود؟ اگر مشکلی نداشته باشه درشت بودنش اشکالی نداره استرس گرفتم

من سزارین میخاستم. ۳۸هفته و ۵ روز دکترم نوبت داد. اما دو روز زودتر خونریزی افتادم رفتم سز کردم.

چرا دیگه بچم افت قند داشت. ۲شب بستری بود.

الانم سر دخترم استرس دارم این مشکلو نداشته باشه

من سزارین میخاستم. ۳۸هفته و ۵ روز دکترم نوبت داد. اما دو روز زودتر خونریزی افتادم رفتم سز کردم. چرا ...

بخاطر اینکه خودت قند داشتی اینطور بوده؟

سونو ۳۲هفته بادت نیس وزنش چقدر بود

من قندم ندارم بخاطرهمین میترسم

2801