2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب من باردارم چیه

اول سلام.امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی.زنجرطلایانخ وسوزن روکف دست چپت بزاز.طولی به سمت نوک انگشتا پسره عرضی دختر.بدون حرکت یعنی باردارنیستی

2803
اول سلام.امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی.زنجرطلایانخ وسوزن روکف دست چپت بزاز.طولی به سمت نوک انگشتا ...

اها حالا فهمیدم چی میگی مامانم این کار رو میکنه و واقعا هم دقیق میشه 

راستی خانمایه چیزراجع به تست نخ وسوزن روی نبض کشف کردم،اگه بعدازحرکت عرضی یاطولی یه لحظه وایسه یعنی اون بچه ازبین میره.یاازبین رفته😔برای چندنفرانجام دادم بچشون فوت شده بود.واقعاتعجب کردن وقتی گفتم یه لحظه سوزن وایساد.گفتن اون بچشون دربزرگسای فوت شده😔

2804
فرقش باروی نبض اینه .فقط جنین داخل شکم رومیگه🤗

مااین آزمایش روبرای کسایی که باردار نبودن هم انجام دادیم و درست گفته،بعدش که باردار شدن درست بوده

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
اون روز تاحالا اسمش ابوعلی سینا بود که!!!  جورجیانا از کجا اومد!؟

اسمش مهم نیست انجام بده ببینیم درسته واسه شما🤗خودم بچه ی سوم واخرم روروی نبض پسرنشون داد.این تست هم طولی رفت‌وایسه یعنی باردارنیستی😔

مااین آزمایش روبرای کسایی که باردار نبودن هم انجام دادیم و درست گفته،بعدش که باردار شدن درست بوده

درسته رونبض همه ی بچه هارومیگه.امااین ازمایش میگه الان بارداری یانه.خوبیش اینه استرس کف کردن جوش شیرین یاکلم قرمزرونداره😂

2805
اسمش مهم نیست انجام بده ببینیم درسته واسه شما🤗خودم بچه ی سوم واخرم روروی نبض پسرنشون داد.این تست هم ...

من فعلا باردار نیستم ولی قبلا امتحان کردم سر بارداریم که سقط شد. دورانی میرفت دایره ای بود یعنی چی؟ 

درسته رونبض همه ی بچه هارومیگه.امااین ازمایش میگه الان بارداری یانه.خوبیش اینه استرس کف کردن جوش شیر ...

برای من روپسرگفته،منتظرم ببینم در آینده درسته یا نه😂

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من فعلا باردار نیستم ولی قبلا امتحان کردم سر بارداریم که سقط شد. دورانی میرفت دایره ای بود یعنی چی؟& ...

روی نبص دورانی فاصله ی بچه هاس.فقط طولی وعرضی ملاکه.دورانی برای روی شکمه که میگن دختره.خطی پسر.من روی شکمم هم طولی میره هم عرضی حتمادوقلوه😂زیادبه تست شکم اعتمادی نیست.چون نبض جنین ومادرکنارهم هست ادم ممکنه اشتباه کنه

2801