2777
2789

یه روز کامل استراحت میکنم از تخت بلند نمیشم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
کیست اینا نداری؟کیست باعث دردمیشه من چای نبات میخورم با کیسه اب گرم و رومم ی پتو دردش کمی بهتزمیشه ...

نه نداشتم

هر ماه اینجوری نبودم شایدم اثرات قرص جلوگیری هستش که مصرف میکنم 

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

۲۴ ساعت کامل از دسترس خارجم افتادم رو تخت بیحال . مجرد بودم سه روز بود بالاخره بعد دوتا بچه رسیده به یه روز . چیزایی که دقت کردم اینه که اگر گرمی بخورم کمتر میشه بی حالیم و قرص اهن هم موثره ولی این که بگم اصلا درد نداشتم شاسد توی کل عمرم یه بار یا دوبار اینجور تجربه کرده باشم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

قرص میخورم🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                                          حرفی سخنی؟؟؟   😉                                            https://daigo.ir/secret/8451111626                                  باید عرض کنم خدمتتون که زن جانی دپم😌

استراحت البته قبل از پسرم 

الان دیروز روز اولم بود برق رفته بود  به خاطر پسرم دو بار از پله ها رفتم پایین آب آوردم اونم ۵ طبقه😭😭😭😭

ناهارم ماکارونی و شامم کباب تابه ای میخواست🤐😕

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
2804

مسکن

چایی زنجبیل دارچین با نبات 

دمنوش زیره با نبات

دمنوش بابونه 

اینها برای کمتر شدن درد تاثیر دارن

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!