2777
2789

سلام برهمگی میایید تو ختم سوره واقعه ویس شرکت کنید 

هرکس حاجت داره با مشکل داره بفرمایید .......

زمان نداره فقط بخونید....

ختم سوره یس هدیه به حضرت علی علیه السلام❤❤از۱۱۰سوره یس ۶۵تاباقی مانده

ختم سوره واقعه نذرشهیدابراهیم هادی❤❤❤

ان شاءالله حاجت رواباشید

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من هستم  فقط متوجه نشدم اون‌قسمت ک گفتی حضرت علی ع

ختم یس هدیه به حضرت علی ع برای حاجت روایی 

عزیزم هیچکدوم زمان ندارند فقط بخونید

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
من میخونم

عزیزم تعدادبگین و بگین کدوم سوره رامیخونین

2804
عزیزم من یه بار  سوره واقعه رو میخونم

ان شاءالله به حق حضرت علی علیه السلام حاجت رواباشید💚

یک بار یس یک بار سوره واقعه 

من یک یاسین ویک واقعه میخونم شنبه مصاحبه دارم دعاکنین قبول بشم 🙏

ان شاءالله به بهترین وجه ممکن قبول بشین الهی آمین

2805

1 مرتبه یس و یک مرتبه واقعه می خونم ..ان شاالله ک همگی حاجت روا بشین

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

خانمای عزیز این خواهرتونو از دعای خیرتون بی نصیب نکنید

توروقران خیلی دلتنگم غریبم تکو تنها تو یه شهر دیگه دور از خانوادم درخواست کار تو افق کوروش شهرخودم دادم دعا کنید برام جوربشه و با همسرم بیایم کرمانشاه برای همیشه کرمانشاه زندگی کنیم

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم
عزیزم تعدادبگین و بگین کدوم سوره رامیخونین

من هردو 

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
2801