2777
2789
عنوان

"همه حیوانات برابرند"

215 بازدید | 9 پست

همه حیوانات برابرند 

اما بعضی "برابرترند"

کتاب "قلعه حیوانات"

"دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت "🌊🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar_2    

@niniyar_5    

@niniyar_3   عزیزم من واقعیت ازتون بشدت ناراحتم !

میخواستم بگم رسیدگی تون بشدت کم شده .. 

و منو همیشه بی دلیل تعلیق میکنی

"دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت "🌊🖤

2803
@niniyar_2     @niniyar_5     @niniyar_3   عزیزم من واقعیت ازتون بش ...

سلام الکی لغو نمیکنیم هیچوقت شما اکثرا پست ها و تاپیکهاتون به سیاسی ربط پیدا میکنه و با یک پست باعث میشین کل تاپیک عوض بشه مثل اون پست که نوشته بودین ایرانی ها مردا خیانت میکنن خارجی ها خوبن خب وقتی حساسیت رو میدونین نباید از ایران و ایرانی بد بگین و بازم بگین و بحث بشه لغو میشن و همین تاپیک کتاب قلعه حیوانات همیشه سیاسی میشه و کلا ممنوعه شانس اوردین خلوت بوده وگرنه طوری سیاسی میشد که شما و خیلی ها لغو میشدین و این کتاب رو  معرفی کنین حتی قفل ممنوعه 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام الکی لغو نمیکنیم هیچوقت شما اکثرا پست ها و تاپیکهاتون به سیاسی ربط پیدا میکنه و با یک پست باعث ...

سلام خسته نباشید خانم. ببخشید من دیشب. با یک کاربری الکی تعلیق شدم. بعد دوباره اومدم. با کاربری جدید اصلا ۳ ۴ تا پست بیشتر نذاشتم و اصلا کسی برام گزارش نزد. یهو دیدم تعلیق اخطار مشکی شدم. چندبار شده نی نی یار شب کاربری هارو الکی تعلیق می‌کنه. من به مونا تهرانی و رییس هم گفتیم ولی انگار ن  انگار.   یک بار هم کاربری منو الکی تعلیق کرد. رفتم به نی نی یار ۳ گفتم بازش کرد. گفت بدون اطلاع تعلیق کرده. لطفاً بهش بگید رعایت کنه 

2804
انگار در کتاب قلعه حیوانات زندگی میکنیم 

نه عزیزم ما دقیقا در <1984> زندگی میکنیم

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه