2777
2789

سلام 

صبح پنجشنبه ی شما بخیر باشه🌾

تاپیک های قدیمیم هست و بچه های قدیمی بنده رو میشناسند.

هر گوشی بلااستفاده دکمه ای و ساده حتی خاموش دارید که بکارتون نمیاد مدلهاشون رو بفرمایید ان شالله خریداری میشه.

📲 یا اینکه تصویرش رو در پیام رساان به شماره زیر ارسال کنید:

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

هر سوالی هم در مورد سخت افزار داشتید در خدمتم.

بپرسید جواب میدم سر فرصت.

اگر هم این تاپیک براتون مفید نبود، ی صلوات برای سلامتی خودتون و عزیزانتون هدیه کنید🍀🌿

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
همونی هستی که گفتی مد نظرم هست رایگان گوشیتونو بدید به من ؟

سلام

رایگان؟؟

تا الان نشده هیچ موردی رو رایگان بگیرم!!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
من چندتا دارم  خاموش شدن و دیگه روشن نشدن  اطلاعات داخلش رو چطور باید پاک کنم ؟ میخاستم ...

سلام

اگر قابل تعمیر نباشند ک خوب اوراق میشن

اگر فرضا درست بشن و اطلاعات توی حافظه گوشی باشه و گوشی پسوورد یا الگو داشته باشه که قابل دسترسی نیست

چون گوشی باید هارد ریست بشه و وقتی این اتفاق میوفته کل اطلاعات گوشی پاک میشه و قابل دسترسی نیست.

من باتری گوشیم باد کرده پشت گوشیم اومد بالا اومدم پشتش و کامل در آرم شکست  به نظرتون قابل تعمی ...

سلام

مدل گوشیتون رو بفرمایید

2804