2777
2789

خیلی بد شده

من میخواستم ۴۰ میلیون وام بگیرم واسه تبلت

میگن باید حداقل ۱۰۰ میلیون یه سال بخوابونی

اخه من اگر ۱۰۰ میلیون نقد داشتم مریض بودم که بیام وام بگیرم؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

وام موقعیتی بگیر 

مثل ازدواج . مثل بازسازی خونه مثل خرید خونه فرزند آوری اینا همش ده سالست البته مدل خونه فک کنم باید اوراق مشارکت بخری 

وام خوداشتغالی هم میتونی 

کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا
2804
میفروشن تو دیوار سرچ کن بعضی کافینتیا نامزد من امتیاز مهر خریده ۲۰۰ملیون داریم وام میگیریم اما خیلی ...

واقعا نمیدونستم تو دیوار بزنم امتیاز وام شما چقدر خریدی

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
2805
وام خوداشتغالی چجوری باید اقدام کنم از کجا

مدرک سوری من مغازه دارم یا یه کار اشتغالی بی مغازه ای چیزی دارم بعد بهت میگن یکم پول بخوابمون فک کنم کمتر از اونا باشه بعد میگن فاکتور خرید وسیله های خود اشتغالی تو بیار یه فاکتور سوری از مغازه داری بگیر مثلا دویست میلیون وسیله خریدی 

کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا

واقعا درست گفتن از قدیم پول پولو میاره الان همین مسئله وام بدون سپرده نمیشه وام گرفت اونایی که سپرده دارن از بانک مهر به نظر وام مفت میگیرن 4درصد 

یکی از اشناها بود 200ت وام گرفت ماهی 3ت خودشم 4درصد

2801