2777
2789
عنوان

یعنی چی که میگید مردای شمالی اهل خیانت و... هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 49 پست
اتفافا ما تاجایی دیدیم شمالی ها خیلی هم تو این فازا نیستن ولی گلم با یکی تجربه  بد داشتن که بر ...

من به این کار دارم که چرا همه رو جمع میبندن وقتی میگن مردای شمالی همشون خیانتکار و دختر بازن یعنی بابا و برادرمم هستن دیگه،این خودش توهینه

یه وقتایی جوابتون رو ممکن هستش ندم دلیلشم اینه با دلقکا نمیتونم بحث کنم.لطفا پیک می ها،اتنشن سیکرا،مرد ستیز و زن ستیز ها(×۲)عقب مونده های سنتی و مدافعان کودک همسر و کودک مادری ریپ نزنن چون زبونم نیش دار هستش چیزی میگم ناراحت میشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂

کجاش خنده داره

یه وقتایی جوابتون رو ممکن هستش ندم دلیلشم اینه با دلقکا نمیتونم بحث کنم.لطفا پیک می ها،اتنشن سیکرا،مرد ستیز و زن ستیز ها(×۲)عقب مونده های سنتی و مدافعان کودک همسر و کودک مادری ریپ نزنن چون زبونم نیش دار هستش چیزی میگم ناراحت میشید
ی چیرایی زیادع تو شهری... بعد نسبت میدن. من خسیس نیستم. اصفهانیم... خب خسیس داخلشون زیاد هست. دیگ می ...

دقیقا

یا شیرازیا که‌خوش گذرون هستن

همشون که اینطور نیستن ولی تعداد خوش گذرون هاشون زیاده

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
2803

عزیزم اونا شعور ندارن که تهمت میزنن ولی شما نباید این حرفو بزنی اینم تهمته 

کلا خیانت ربطی به شمالی و جنوبی و جهات‌های جغرافیایی نداره خیانت تو ذات آدمه صاب مرده هرکی ذاتش خراب باشه بخدا یه متری حرم امام رضا هم زندگی کنه تو قمم باشه خیانت میکنه

کلا شمالیا بخصوص مازندرانی ها خیلی اپن مایند هستن و فرهنگشون خیلیییی با جاهای دیگه فرق داره

پس چرا ما نمیبینیم خوبه تو شمالم زندگی میکنیم یه حرف رو بهمون میچسبونید کمتر جوک بگید

این در همه موارد هست طرف میاد میگه با افتخار فلانجاییم!!خب باش ولی شامل ارازل و ادمای ناجور هم میشه.برای همینه هیچ چیزی نه افتخار داره نه خجالت

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
حالا چرا اعصابت رو خورد میکنی  تو استان فارس هم ی منطقه هست ک اسم نمیارم اونجا دیگه زنو مردا ب ...

عه من شیرازم

کدوم‌شهر رو میگی؟

بگو بعد پاکش کن

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
2804
ی چیرایی زیادع تو شهری... بعد نسبت میدن. من خسیس نیستم. اصفهانیم... خب خسیس داخلشون زیاد هست. دیگ می ...

خب کسی که یه رفتار رو به کل اون اجتماع نسبت میده خیلی ادم بیخودیه باید بشینه تو خونش با کسی هم در ارتباط نباشه

حالا چرا اعصابت رو خورد میکنی  تو استان فارس هم ی منطقه هست ک اسم نمیارم اونجا دیگه زنو مردا ب ...

چون وقتی میگه مردای شمالی اینطورین رسما توهین به پدر و برادرمه که یه عمر با شرافت زندگی کردن بعد یه دلقک بیاد بگه مردای شمالی دختربازن

پس چرا ما نمیبینیم خوبه تو شمالم زندگی میکنیم یه حرف رو بهمون میچسبونید کمتر جوک بگید

عزیزم‌شاید تو شهرهای دیگه نگشتی که این تفاوت رو حس نکردی

2805
این در همه موارد هست طرف میاد میگه با افتخار فلانجاییم!!خب باش ولی شامل ارازل و ادمای ناجور هم میشه. ...

چه مثال نامربوطی افتخار کردن به شهر خیلی فرق داره که من مثلا بیام بگم مردم شهر شما مخصوصا مرداشون دزدن همشون 

چون وقتی میگه مردای شمالی اینطورین رسما توهین به پدر و برادرمه که یه عمر با شرافت زندگی کردن بعد یه ...

تو چرا به خودت میگیری؟

عزیزم‌شاید تو شهرهای دیگه نگشتی که این تفاوت رو حس نکردی

من تقریبا همه شهرهای شمال رو رفتم ولی ادما یکی مثل خودشون گیرشون میاد وقتی اپن باشی و خیانتکار یکی مثل خودت میوفته تو دامنت ما که با هرکس برخورد داشتیم خانواده دار و شریف بود

2801