2777
2789

دیشب حالش بد شد با امبولانس رفت بیمارستان الان برگشته خونه چند روز پیش سکته خفیف داشته من نمیدونم چرا بیمارستان نگهش نمیدارن 😕💔نگرانم براش یبار مرخصش کردن دیشبم حالش بد شد دوباره رفت دوباره مرخص شد حمد بخونین بابام سایش بالا سرم باشه عمرش طولانی بشه 

نیت کردم برا همه کسایی که برا بابام دعا کرذن حمد بخونم منم براتون میخون

اگه کامنتتونو جواب ندادم ناراحت نشید ولی بدونین از یک یکتون ممنونم و لطف مسکنین ک برام دعا میکنید🥺♥️

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
ایشالله خوب میشه گلم خوندم

ممنونم🥺♥️

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
خوندم عزیزم ایشالا زود تر خوب شن

قربونت بشم مرسی🥺♥️

خوندم.ان شاءالله بهتر میشه

ممنون♥️♥️