2777
2789
عنوان

قشنگ ترین ضرب المثل یا یه اصلاح عامیانه کا شنیدین چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم با لهجه خودمون میگم که ترشبالا به افتوه میگه دو کتو

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 

ی ضرب المثل هست بی ادبیه  اما واقعا خیلی وقتا دلم خواسته داد بزنم و به یکی بگم   مثلا وقتی که وارد اداره میشی نگهبان یا نظافتچی برات شاخ میشه و رئیس بازی در میاره یا مثلا ی آدم احمق و خنگ میخواد ی چیزی رو بهت تحمیل کنه یا مادرشوهر و...... این مواقع حداقل تو دلم میگم   اونکه به من نریده بود کلاغ کو  ن دریده بود کاش میشد تو چشمشون نگاه کنم و داد بزنم و بگم 

2803
منم با لهجه خودمون میگم که ترشبالا به افتوه میگه دو کتو

قربون لهجه مون بشم😁

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
2804
2805
2801