2777
2789

اصلا خیلی دلگیر و عقب مانده هستیم 

بابام انگار مجسمه هست !!!!! لام تا کام حتی یک کلمه حرف نمیزنه! 

مادرم که فقط نیش طعنه و کنایه میزنه و حسادت از وجودش میباره 

تازه بخوام یه کلمه با پدرم حرف بزنم سریع میپره وسط و نمیزاره !!!!

یا مسخره میکنه و میخندن به آدم یا ایراد میگیره یا تحقیر میکنه 

یا هم در میارن جوشاشونو نشون من و دخترم میدن میگن درشون بیارید 

متنفرم ازشون 

به غیر بابات از بقیش بدم اومد 

روابطتت رو کمتر کن مثلا کمتر برو و اونا خواستن بیان بهانه بیار یه مدت اذیتی بعد راحت

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

اگه اعصابتپ خرد میکنن باهاشون کم تر رابطه داشته باش ولی این حس تنفر رو ازشون بردار و همیشه خط احترام رو نگه دار می‌دونم واقعا سخته گاهی جون ادمو به لب می‌رسونن ولی به خاطر خدا یه کم صبوری کن

رو مخن چقد البته حانواده منم کارای رو مخ دارن

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

فقط مامان‌ و بابات میان؟

با خواهری برادری کسی بگو و بخند کن

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

رفتو امدو کم کن.مامانت مریصه.احتمالا باباتم بخاطر رفتار مامانت تو این سالا ترجیح داده کلا سکوت کنه.جوشم نه خودت دربیار نه اجازه بده دخترت حتی دست بزنه. بچه ادم مثل برگ گل میمونه چطور اجازه میدی دست به هر کثافتی بزنه. بگو این پلشت بازیتونو ببرید خونه خودتون. چرا جور دیگه واسمون بخنده نمیشید جوشاتون که پره عفونت ومیکروبه رو میدید بما مگه ما خدمتکار خونتونیم.دوبار اومدن سنگین وسرد برخورد کردی دمشونو میذارن رو کولشون ومیرن.شمام نمیخواد خیلی بری دوماهی یبار برو.سرتو به کاری گرم کن.  تلفنی گاهی زنگ بزن بابات احوالشو بپرس

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
2804

تف سربالان‌. من از وقتی خودمو شناختم یه جمله ای،نصیحتی، راه و روش زندگی،نحوه برخورد با شوهر، خانه داری،بچه بزرگ کردن هیچی هیچی ازشون نشنبدم.خودم افتادم و بلند شدم.ضربه خوردم زخمی شدم،دوباره شروع کردم

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

مگه مادر به دختری خسودی میکنه؟ مگه چی داری که مامانت حسودی کنه؟ شوهرت تحصیلات واخلاق وسوادش ودرامدش از بابات بهتره؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

اینسری که میری یه فیلم دانلود کن بگو، آره خونه مادرشوهرم میریم فیلم میبینن میگن می‌خندن، گفتم چرا ماشادنباشیم

فیلم و تخمه وپفک بناکن

بعد جوشم، بگو یه مطلب خوندم ترکوندن جوش ها باعث شدید شدن جوش و ناراحتی اعصاب میشه😏😏

2805