2777
2789
عنوان

کدوم اسم مناسبتره

63 بازدید | 7 پست

برای ی خانم ۲۶ ساله کدوم اسم قشنگتره بین سه تا موندم

ارغوان

دلارام

نازگل

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم اسمم دلارامه. ارغوان قشنگتره. 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
2803
من خودم اسمم دلارامه. ارغوان قشنگتره. 

حس میکنم خیلی سنگینه

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
حس میکنم خیلی سنگینه

دلارام هم سنگینه عزیزم. ارغوان خوبیش اینه که مخفف نمیکنن و اسم رو کامل و با احترام صدا میزنن

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
دلارام هم سنگینه عزیزم. ارغوان خوبیش اینه که مخفف نمیکنن و اسم رو کامل و با احترام صدا میزنن

چن سالتونه شما از اول اسمتون دلارام بود

چن سالتونه شما از اول اسمتون دلارام بود

سی سالمه. بله عزیزم از اول اسمم همین بوده

2804