عزیزم برا هر دعوا که خونه ترک نمیکنن بدترین کار مردا بدشون میاد همین ترک خونه حالا هم بنظرم فعلا چیزی نگو پیام نده این جماعت به قول معروف هرچی بری سمتشان مث کش هستن دور میشن اما همین که ول کنی بی محلی زودتر میان سمتت انشالله برمیگردی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هم بهت خیانت یکنه هم میزنتت انوقت براچی میخای برگردی مث ادم طلاق بگیر ب یکی برو ک ن بزنتت ن ...
😭😭اخ زندگی ک بادستای خودم ساختم دلم نمیاد خراب کنم بعدشم من دیگ نزدیک چهل سالم میشه دیگ ازابن ب بعد چه موقعبت ازدواجی دارم ک وبعدشم اونو ازبچگی دوسش دارم فامیل مونم هس😭
هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
اسی جان چرا اینقدر اعتماد به نفست پایینه؟؟؟مردک خیانت کرده،دروغگو هست،دست بزن داره،مغرور و خودخواه هست.الان که اومدی بمون خونه مادرت و مردک رو ادب کن یا خوب میشه یا اینکه فاتحه این زندگی رو بخون.کارهای احمقانه ای که خودهر من کرد نکن که با دو تا بچه نادم و پشیمونه.