2777
2789
عنوان

خواستگار و انحراف چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 56 پست
مرسی❤️ اگه بدونی چقدر بخاطر این مشکل ناراحتم... خواستم‌ردش کنم اولش اصلا

ن بابا مشکل خواسی نیس خواهر منم افتادگی پلک داره الانم ازدواج کرده ۳ تا بچه داره ماشالا 

توام ب خودت تلقین مثبت کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اهوم این بهتره👌شاید اگه خودمم جای پسره بودم توقع داشتم‌بهم بگه

اره شک‌نکن مطمعن باش اگر واقعا دوست داشته باشه اون عیبتو ندید میگیره

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
اگه اونموقع به روم بیارن و بخاطر این به هم بزنن چی🥲

بزار چندبار همدیگه رو ببینید وابسته نشو 

ببین اتفاقا یکی از فامیلامون چند سال پیش می‌رفت خواستگاری رفت جایی که دختره یکم چشمش مشکل داشت و با یه نگاه هم نمیشه متوجه شد ولی چند دقیقه باهاش صحبت کنی میفهمی این پسره هم خیلی سر به زیر با همون اولین بار متوجه شد سبک سنگین کرد گفت اخلاق دختره آنقدر خوبه که چشمش مهم نیست و به مامانش اینا هم گفت هیچوقت به روی دختره نیارید الآنم خداروشکر خوشبختند

ببین طوری برخورد کن ک انگار برات مهم نیست

چشم جایی نیست ک بشع پنهانش کرد

مطمین باش دیدن اما اگه خودت بگی و بزرگش میکنی علنن

و اونا همین قضیه رو بولد میکنن و بعدها بلد از ازدواج آتو میکنن 

اعتماد به نفس داشته باش عزیزم  ...

این اصلا مشکل نیست

پسرا رو دیدی که طرف لنگه یا معلوله چه جوری اعتماد ب نفس دارن و در در اخر هم چه دخترایی زنشون میشن .. حتی خیانت هم میکنن 😅😅

2804
بزار چندبار همدیگه رو ببینید وابسته نشو  ببین اتفاقا یکی از فامیلامون چند سال پیش می‌رفت خواست ...

اره تازه دیشب همو دیدیم هیچ ارتباطی باهاش حتی تو مجازی ندارم...وای چه خوب کاش اینم همین باشه من واقعا تحمل ندارم به اندازه کافی سر چشمام اعتمادبنفسم داغونه😂🤦‍♀️

ما مورد داشتیم پسره لب شکری بود ( میشه به بچه انتقال پیدا کنه) تو شب خواستگاری بع دختر دروغ میگه از موتور زمین خوردم و عمل کردم ... بعد ها دختره بعد از ازدواج خودش متوجه میشع 

اما همچنان پسره گردن گیرش ضعیف بوده میگفته نه از موتور خکردم زمین🤣🤣🤣🤣🤣

یکم از پسرا یاد بگیریم 

حالا تو ک گلم اصلا نقص نداری 

2805
خیالت راحت ک دیدتت😂 اینو از رو تجربه میگما

دقیقا

ما ازدواجمون سنتی سنتی بود

شب اول امدن خاستگاری و فقط منو همون شب دید ک اونم همش سرش پایین بود

منم ی چادر پوشیده بودم سرمم انداخته بودم پایین

اصلا دلم رضا نبود و نمیخاستم برا همین حسابی خودمو پوشونده بودم ک نبینتم

شب دوم ک امدن برا جواب و چادر و نشون اوردن عمش میگفت رفتیم خیاطی چادر بدوزیم گفتم اندازشو اندازهی من بدوز

شوهرمم گفته نه عمه فلانی قدش بلندتره

من موندم تو ی نگاه قد منو از کجا دیده 

نامبرده الکی الکی شوهرم شد و الان 6 ساله ک مزدوج شدیم 😂😂😂

یعنی شما میگید چیزی نگم راجع بهش؟ نمیدونم واقعا🤦‍♀️

ن بابا ... چشم توی دید هست مطمین باش دیدن 

اعتماد ب نفس داشته باش اگه بگی دیگه همش توجهش ب چشمت میره 

بعدم اخع مشکلیییی نیست

2801