2777
2789
عنوان

فرشته آسمانیم روزت مبارک❤️🖤

734 بازدید | 32 پست

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

هروق متن نوشتم ارسال نمیشدن۰🖤🖤🖤

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
خدا صبرت بده عزیزم😢آیت الکرسی میخونم برای آرامش دلت

آمین🖤🥀🥀فدات بشم دلم خیلی گرفته😭😭😭

2804
هیچ  جمله ای پیدا نکردم برای دردی که میکشی😔

😭🥀🥀🥀🥀🥀🥀خیلی سخته سخت میگذره😭😭😭😭😭🫂🫂🫂

آمین🖤🥀🥀فدات بشم دلم خیلی گرفته😭😭😭

😢🖤فقط خدا صبرت بده عزیزم ، امیدوارم بعد از این غم بزرگ خدا خودش به حق امیرالمومنین دلتو شاد کنه🌹

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
  قلبم ترکید

😭😭😭😭😭🫂🫂🫂🫂🥀🥀🖤🖤🖤🖤

2805

خدا بهتون صبر بده... برای دختر ۲۰ساله که تو کما هست دعا کنید دکترها گفتن امیدی به زنده بودنش نیست 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
خدا بهتون صبر بده😔 پسرم شش سالشه دیشب دلدرد داشت یه دفعه گفت مامان اگر من مردم بیست و یکم (تولدش) ...

صدقه بده گلم 😭🥀🖤🖤🖤الله نصیب هیچکس نکنه

2801