2777
2789
عنوان

خونه ویلایی بدون سند

78 بازدید | 5 پست

اصلا خونه ویلایی با سند پیدا نمیشه

پیدا هم میشه قیمتا نجومی یا محله داغون

سند گرفتن برای خونه چقدر دردسر داره؟ اگر نگیریم چي میشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

باید ببینی که توی بافت هست یا نه 

بعد استعلام من ببین جزو منابع طبیعی نباشه 

اگر داخل روستا باشه سند هم نداشت ایراد نداره اما شورا باید تایید کنه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید ببینی که توی بافت هست یا نه  بعد استعلام من ببین جزو منابع طبیعی نباشه  اگر داخل رو ...

در آینده ممکنه بره تو طرحی چیزی؟

ما قبلا خونه داشتیم روبرو دریا سند داش ولی همسایه هامون سند نداشتن گرفتن ازشون فکر کنم دیگه ما که از اونجا رفتیم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
2803
در آینده ممکنه بره تو طرحی چیزی؟ ما قبلا خونه داشتیم روبرو دریا سند داش ولی همسایه هامون سند نداشتن ...

اکه خارج از بافت باشه جواز ساخت نمیدن و ممکنه خراب کننش 

قولنامه ای هم باشه ایراد نداره تمام استعلامات رو انجام میدی و بعد از قولنامه اقدام به سند میکنی اما اصولا اونایی که سند نکرفتن یه مشکلی دارن 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️