2777
2789
عنوان

بعد از فوت یه پدر حقوقش به کی میرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی نت نتونستم پیدا کنم این رو

تو نت نوشته دختر ۲۵ درصد اما فامیل ما که فوت کرد حقوقش نصف شد بین زنش و دخترش. شاید قانون ها متفاوته

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
2803
قانون  بچه هاش کوچیکن هنوز ابتدایین ولی خوب جدا ب حسابشون واریزرمیشه

چه عجیب. به زیر ۱۸ سال که تعلق نمی گیره چون مادرشون کفیلشون هست. دختر عمه ی خودم تو ۱۵ سالگی پدرش فوت کرد. ۱۸ سالگی گفتن حقوق بهش تعلق میگیره.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
2804
چه عجیب. به زیر ۱۸ سال که تعلق نمی گیره چون مادرشون کفیلشون هست. دختر عمه ی خودم تو ۱۵ سالگی پدرش فو ...

نه خوب دختر خاله هام قیمشون پدربزرگشونه حضانت نداد ب مادر 

بخاطر همون ت کارت بانکی ب اسم خودشون جدا براشون واریز میشه

[QUOTE=339257511]بعد اگه پدر وصیت کنه که به دخترش حقوق بیشتر بدن چی؟[/QUاین مونده زن که به وصیت شوهرش عمل کنه یا نه به قانون فکرکنم ربطی نداره چونکه ورثیه اصلی حقوق بگیر زنش اگه دختر ازدواج کنه دیگه بهش چیزی نمی رسه

2805
نگا کن سرکارش بهشون فرم میدن چند درصد از حقوق ب کی برسه خود مرد تععین میکنه  وصیت نه

خب برای کسی‌که شغلش آزاده فقط بیمه داره چطور هست؟ و چه زمانی این فرم رو میدن؟

2801