2777
2789
عنوان

از حرص دخترعمم دارم میرم مهمونی😂

236 بازدید | 10 پست

همین الان دو ساعت موهامو سشوار کردم صبح بازم میکنم

خیلی اذیتم کرده و میخوام این بار من بازی رو بچرخونم و اونو لهش کن

یه چند تا فن برای تخریبش یادم بدینننننننن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
نه گفتم که صبح هنوز مخوام موهامو سشوار کنم ظهر میرم

عزمزمه از الان خودت رو بدخواب کردی برا حرص درآوردن دختر عمت؟خب یکم بخواب میکاپ کردن اگه زیاد لاکچری طور بخوای کنی ۱ ساعت طول میکشه بخوای ب خودت برسی میشه ۲ ساعت ،آخه از الان ؟میکاپ نکن بگیر بخواب تا نزدمت

2804
عزمزمه از الان خودت رو بدخواب کردی برا حرص درآوردن دختر عمت؟خب یکم بخواب میکاپ کردن اگه زیاد لاکچری ...

خودت چرا بیداری😂

اخ رفته بودم حموم باید الان سشوار میکشیدم

نه الان میکاپ نمیکنم

خودت چرا بیداری😂 اخ رفته بودم حموم باید الان سشوار میکشیدم نه الان میکاپ نمیکنم

دیروز صبح از خواب بیدار شدم گلو درد وحشتناک گرفتم یه طوری که دیروز تو دانشگاه افتادم برگشتم خونه رفتم درمانگاه سروم و آمپول برام نوشت و دارو ساعت ۱۰ ونیم خوابیدم ۴ ناخودآگاه از خواب پریدم حالم ی طوری بده که فقط خدا میدونه