2777
2789
عنوان

تغییر نام کودک کار درستی هست؟

254 بازدید | 13 پست

اسم پسر من سامان هست و من از اول این اسم را دوست داشتم ولی نمیدونم چرا یهو احساس میکنم کاش اسمش را سام یا مهرسام گذاشته بودم الان پسرم یکسال و نیمشه اگه اسمشو عوض کنم کار درستی کردم؟ به شخصیت بچه لطمه نمی زنم؟ اخه از واکنش اطرافیان میترسم و کلا کار خیلی سختیه که یهو بگی اسمش را تغییر دادم یجورایی انگار خودمو کوچیک کردمو از همه مهمتر بچه که در اینده اینو بفهمه شاید ناراحت بشه

تعداد رای : 25
نظرسنجی
اصلا
10
40%
بد نیست
15
60%

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

انقدردوندگی داره دادگاه داره که خسته میشی وپشیمون ازتصمیمت

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

سامان که هیچ ایرادی نداره خیلی هم زیبا وخوش آوا هست هیچوقت هم از مد نمیفته. خودت گاهی سام صداش کن برا دل خودت

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2804

اتفاقا سامان از اون دوتای دیگه قشنگتره 

مهرسام که مثه مهرسا هست انگار اسم دختره 

سام هم تو صدا زدن یجوریه باید حرف دومش که آ هست خیلی بکشی ساااااآاام

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

واقعا سامان و با مهرسام مقایسه میکنی؟؟؟ 

چ حیف اسم ب این قشنگی

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....    قدم 180... وزنمم از 105 رسید ب 67 از لاغری راضیم.... با قدم اصلا وزن چاقیم معلوم نبود🤦‍♀️
2805