2777
2789
عنوان

کشور مورد علاقتون کجاس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست
سپیدان

😐🤣🤣🤣🤣جون عالیه برفم داره دیگ چی میخاد ادم

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حامله نیستمااا،روز شماری تولد کراشِ جذاب و جینگولیمه فدای پسرم بشم ک🤱🏻🫶🏼🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گینه بیسائو

یا خدا کجاس اونجا؟😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2803
😐🤣🤣🤣🤣جون عالیه برفم داره دیگ چی میخاد ادم

وووووواوو بلدیش کجاست شوکه شدم 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
لندن ،امکان داره چند سال دیگه برم

ایشالا بری عزیزممم و عشق کنی واسه خودت،منم از تو چ پنهون چندسال دیگه ی شوگرددی پولدار پیدا میکنم ک دوتایی بریم کف ایتالیا رقص سالسا انجام بدیم💸😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایران ایران ایران اگه بازم بمیرم و زنده بشم دوست دارم ایرانی باشه تابعیتم و ملیتم و محل زندگیم. برای سفر خارجی هم برخی کشور های اروپایی و آمریکای جنوبی و آسیای شرقی

فعلا خیلی جاهای ایران جانم رو کشف نکردم شاید اصلا وقت نکنم برم خارج چون با عشقم ایران کار دارم حالا ها

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
2804
یا خدا کجاس اونجا؟😂

همونجاییه که عشقم اونجاست،،،،اخه یه شب خواب دیدم ازدواج کردم شوهرم اهل اون کشوره

اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم  بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ                 
کشور ابادان😂

کجاس؟کشور خوبیه؟🤣🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وووووواوو بلدیش کجاست شوکه شدم 

اره دو بار رفتم کشور عالیه😂😂مردمش همش میرن برف بازی اصن اونجا برا برف بازی تو زمستون عالیه

جای خوبیه ولی باید پول زیاد داشته باشی😁😂💸

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایران ایران ایران اگه بازم بمیرم و زنده بشم دوست دارم ایرانی باشه تابعیتم و ملیتم و محل زندگیم. برای ...

جالب بود واقعا😂😍دمت گرم

منم مثل تووو

والا تو خود کشور ایران موندیم خیلی جاهاش نرفتیم

بعد خارج از کشور اخه🙂😭😂ایشالا با عشقت کل جهانو بگردینو لذت ببرین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
همونجاییه که عشقم اونجاست،،،،اخه یه شب خواب دیدم ازدواج کردم شوهرم اهل اون کشوره

😐🤣🤣🤣🤣ای جان پولاتو جمع کن برو دنبال عشقتتتتت چرا اینجایی اخههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دو بار رفتم کشور عالیه😂😂مردمش همش میرن برف بازی اصن اونجا برا برف بازی تو زمستون عالیه جای خو ...

زمستونمون برف  بهارمون سرسبز  پر از شکوفه های سیب وگیلاس  هلو گوجه سبز تابستونم رودخونه وسایه درختا وخنک بدون کولر وانواع میوه‌ها وپاییزمونم رنگی ورویایی  دیگه چی میخوای  شما از کجا اومدین سپیدان 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
2801