2777
2789
عنوان

توروخدا اونایی که راجع به زگیل اینا اطلاع دارن یه دیقه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 91 پست
بله بپرسيد تا بهتون بگم اما به نظر با توجه به مدت زماني كه از رابطتتون گذشته به هيچ بيماري فكر نكنيد ...

ببخشید میگم مثلا اگه  لب طرف الوده با پوست برخورد کنه خب اگه زگیل تناسلی داشته باشه  هم خب اون قسمت پوست مثلا گونه زگیل میزنه دیگه درسته؟  چون بزاق و دندون و دهن میخوره بهش 

میگم شاید اصلا زگیل دهانی نداشته باشه به جوری میخام امیدواری بدم به خودم  

ببخشید میگم مثلا اگه  لب طرف الوده با پوست برخورد کنه خب اگه زگیل تناسلی داشته باشه  هم خب ...

ببين ميدوني قديما به زگيل چي ميگفتند؟ من واسه همين ازت شهرتونو پرسيدم تو اطراف ما به ضايعات پوستي كه قديما ميگفتند در اثر اب پاشيدن به گربه ايجاد ميشه اونا زگيلند قديما زياد رو پست دست بود راحت هم با هم دست ميدادند انتقالش به اين راحتي نيست اصلا به اين موضوع فكر نكنيد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببين ميدوني قديما به زگيل چي ميگفتند؟ من واسه همين ازت شهرتونو پرسيدم تو اطراف ما به ضايعات پوستي كه ...

اره تو بچگی داشتیم با گربه زیاد بازی می‌کردم 

دستم زگیل بود بعد پماد زدم همش رفت دیگه نگرفتم 

اره میگفتن اب بپاشی اون جوری میشی

پس چرا انقد شایع شده  اگه به این راحتی نیست🥺 

2803
اخه الان مگه فایده داره؟  بعد میگن خیلی گرونه

آره فایده داره

۹۹ درثد جلوی ابتلا ب سرطان رو میگیره

قیمتشم گرون باشه ارزش سلامتیتو داره

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
2804
نمیدونم گلم  ینی شما میگی ممکن بگیرم با این شرح حالی که گفتم؟

نمیدونم واقعا

اگه ایمنی قوی ای داشته باشی حتی ممکنه در برخورد با ویروس آلوده نشی 

و حتی ب کسایی ک مبتلا هم شدن توصیه نیشه ک واکسن رو بزنن چون ویروس hpv تایپ های مختلفی داره ، و واکسن جلوی ابتلا ب اون تایپ های خطرناک رو میگیره

۳ دوز باید تزریق کنید

اولی

دوه ماه بعدش

۴ ماه بعد دومی

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
نمیدونم واقعا اگه ایمنی قوی ای داشته باشی حتی ممکنه در برخورد با ویروس آلوده نشی  و حتی ب کسا ...

اره استخر هم زیاد میرم فکر کنم بزنم بهتره 

عوراض نداره راستی ؟ 

میترسم از بزاق بگیرم البته  به گمونم زبونامون بهم نخورد دقیق یادم نیست بازم 

اره استخر هم زیاد میرم فکر کنم بزنم بهتره  عوراض نداره راستی ؟  میترسم از بزاق بگیرم ...

ن بزن حتما

دکترای زنان همه پیشنهادش میکنن

2805
ببين ميدوني قديما به زگيل چي ميگفتند؟ من واسه همين ازت شهرتونو پرسيدم تو اطراف ما به ضايعات پوستي كه ...

میگم اون طرفم گفت زگیلم موقتی بوده ینی چی این الان؟😐 فک کنم مسخرم کرده بعد گفت خوب شدم 

همچين چيزي امكان نداره اين اقا بهونش بوده حالا چه فكري پشت اين بهونه هست نميدونم

نه گفت اوت موقع دکتر بدون آزمایش  اینطور گفته بود بعد ازمایش اینا گفتن از عفونت داخلی و کم خونی ایناس ممکن؟

2801