2777
2789

دوستان این موضوع مربوط به خواهرمه من خودم متاهلم 

خواهر خیلی زیباس جوری ک همه به زبون میارن ک چقدر خوشگلی واندامشم روفرم یعنی میخام بگم هیچ عیب ایرادی نداره اخلاقشم خوبه خوش برخورده بعد با یکی دوست شده ک تابحال یه هزاری خرجش نکرده 6 ماه ک اشنا شدن اما خواهر من تواین 6ماه حدود2 تومان براش کادو خریده خودپسر بهش باره ها گفت توهم چیز تمومی میترسم پشیمون بشی کات کنی پسر چهرهش خوبه اما خونه نداره شغل درست حسابی نداره ماشینشم یه پراید 111

امشب به خواهرن گفتم پشیمون میشی داد کشید گریه کرد بنظرتون این رابط درسته یا نه 

گفت پشیمون نمیشم 

چی بگم مگه ادم قحطه 

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
میگه این تنها شانس آینده من  واقعا از تنهای میترسه

اخه این بنده خدا که اصلا هیچیش به شانس نمیخوره . خواهرتم که هنوز سنی نداره 

میتونی یه بزرگتر عاقلی رو‌بندازی جلو باهاش حرف بزنه . یا ببرش پیش مشاور بگو هرچی اون گفت 

2809