2777
2789

حس شاداب 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن

من نصفم سفیده نصفم تو افتاب مونده گندمی شده😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔                                             کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چرا برگزید ؟؟؟ هر رنگ پوستی میتونه قشنگ باشه کاملا سلیقه اییه

اکثر ایرانیا سفیدن و سفید پرست 

نمیدونم این سبزه های بیچاره تخم و ترکه کدوم ادمان ک الان کلی باید حرف بشنون 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
اینجوری نگو یه پوسته سالم و شاداب مهم تر از رنگه  شاید جذابیت الانو نداشتی اگه سفید بودی

هرموقع میان تعریف کنن از قیافه میگن واااای فلانی سفید و خوشگله :) 

برگزیده بودن پیش خدا ربطی به هیکل و زیبایی و رنگ پوست نداره ، مهم صفات های انسانی و انسانیت داشتن و زیبایی درونه که نشون دهنده ی برگزیده بودن پیش خداست  

حسام من...جانم..میشه یکبار دیگه صداتو بشنوم؟...میشه یکبار دیگه دستاتو بگیرم؟...خیلی زود نبود؟...ما که تازه داشتیم زندگیمونو شروع میکردیم...میشه بیای بگی همه ی اینا شوخی بوده ؟...مگه خودت نگفتی کنارت میمونم ؟؟چرا باید ۹ روز بعد از عقدمون از دستت بدم...۱۴۰۳ نحس ترین سال عمرم بود...پسرعمو ، همبازی بچگی، معشوق ، نابغه ،دلم برات خیلی تنگ شده..🖤 بابا تو هم رفتی پیش حسام ؟؟
2804
اگه سبزه سیاه نبود کی کرم سفید کننده می‌خرید 

حد و حدود خودتو حفظ کن کاربرد سفید کننده رو نمیدونی حرف نزن 

سفید کننده برای محو لک و جای جوش ن تغییر رنگ پوست محض اطلاعت کرم پودر رنگهاش درجه بندی داره از سفید تا برنزه ترین رنگ پوست 

برگزیده بودن پیش خدا ربطی به هیکل و زیبایی و رنگ پوست نداره ، مهم صفات های انسانی و انسانیت داشتن و ...

ن دیگ خدا یکیو انقدر خوشگل میکنه اون یکیو زشت 

اکثر ایرانیا سفیدن و سفید پرست  نمیدونم این سبزه های بیچاره تخم و ترکه کدوم ادمان ک الان کلی ب ...

اگه خودت با خودت حال نمیکنی که هیچی ولی اگه حرف بقیه اذیتت میکنه به راستت بگیر بابا😉

2805
اگه خودت با خودت حال نمیکنی که هیچی ولی اگه حرف بقیه اذیتت میکنه به راستت بگیر بابا😉

خودم اوکیم بقیه خیلی جلوم میگن وااای فلانی سفیده خوشگله 😔💔 

تاپیکای نی نی سایت ببین همه میخوان سفید باشن