کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی. بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم' مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢 تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂 قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برگزیده بودن پیش خدا ربطی به هیکل و زیبایی و رنگ پوست نداره ، مهم صفات های انسانی و انسانیت داشتن و زیبایی درونه که نشون دهنده ی برگزیده بودن پیش خداست
حسام من...جانم..میشه یکبار دیگه صداتو بشنوم؟...میشه یکبار دیگه دستاتو بگیرم؟...خیلی زود نبود؟...ما که تازه داشتیم زندگیمونو شروع میکردیم...میشه بیای بگی همه ی اینا شوخی بوده ؟...مگه خودت نگفتی کنارت میمونم ؟؟چرا باید ۹ روز بعد از عقدمون از دستت بدم...۱۴۰۳ نحس ترین سال عمرم بود...پسرعمو ، همبازی بچگی، معشوق ، نابغه ،دلم برات خیلی تنگ شده..🖤 بابا تو هم رفتی پیش حسام ؟؟