2777
2789
عنوان

درمان عفونت کسی سراغ داره

347 بازدید | 47 پست

هنوز دختریم رو دارم .

دکتر رفتم قرص داد ولی فایده نداشت . گفت چون دختری درمان نمیشی .

خسته شدم از این وضع کسی راه حلی که ازش جواب گرفته داره؟

عنبرنسا

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

تاپیکمو بخون و اگه نتیجه گرفتی لایک کن تا بدونم چقدر فایده داره و اگه نشد حتما پست بنویس که بدونم نتیجه نگرفتی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
2804
چه ربطی داره ؟ یعنی چی؟ خسته نشده اینقدر درس خونده دکتر شده؟

چه میدونم . گفت چون دختری قرص و پماد واژینال نمیشه داد . یه قرص خوردنی داد گفت خیلی تاثیر نداره 

سیر مصرف کن با یه سیر رو پوست کن اندازه یه قرص کن کوچیک بزار تو واژن تتکون نخورتا دو سه ساعت چند شب ...

اخه دخترم ، نمیتونم چیزی تو واژنم استفاده کنم

یعنی چی چون دختری درمان نمیشی! این دکتراتون رو از کجا پیدا میکنید اصن مدرک دارن!؟عفونت یا قارچی یا باکتری ک هر کدوم دارو خودش رو داره بعد یک دوره مصرف خوب میشی بعدشم باید رعایت کنی ک برنگرده

2805
منم چند روزه از طریق آزمایش متوجه شدم عفونت دارم  برام ۶ تا آمپول جنتامایسین داده هر ۱۲ ساعت ب ...

دختری عزیزم ؟ 

میشه اگه نتیجه داد همینجا بهم پیام بدی

یعنی چی چون دختری درمان نمیشی! این دکتراتون رو از کجا پیدا میکنید اصن مدرک دارن!؟عفونت یا قارچی یا ب ...

وآسه من دو دوره قرص نوشت خوب نشدم . خیلی هم رعایت میکنم . عفونت قارچیه

2801